Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glavobolja  (Pročitano 215 puta)
18. Jun 2005, 05:05:48
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Glavobolja

Pa, da li ću se ikad dozvati pameti? Da li je moguće da ja sa 35 otkrivam ovaj svet? I kol'ko toga još ima?
Za žene reći da su čudo nije ništa novo. Ali muškarci? E, pa za taj pronalazak treba dati Nobelovu nagradu! Ko li ih izmisli i zašto?

Vraćajući se s posla, svratila sam da kupim nekoliko sitnica i, naravno, završila sa rukama punim kesa, kad sam čula mobilni. Jedva iskopah telefon i pogled mi pade na ekran... Opet on?!

On ima 30 i ne ume da kuva. Biće sam naredna dva meseca (bez mame) i moraće da se muči ili da, avaj, ostane gladan, jadan, ali, eto, sva sreća ima dobrih bakica u komšiluku, pa će valjda nekako preživeti. Pile malo...
Život je baš počinjao da dobija smisao: sve mi je ličilo da je došao kraj moje velike borbe i, kao posle dugog Trojanskog rata, Lepa Helena i njen divni Paris konačno su zajedno, da pre neki dan, dok smo sedeli u kafiću nije slučajno naišao njegov "budući tata". Ne, ne, čekaj, pa majka mu se ne udaje. "Budući"? ... Tast! Poželela sam istog momenta da neko ugasi Sunce. I on se usuđuje da me posle toga zove?!

Upali mi se lampica i odlučujem se za direkt sa osmehom: Pa, zar TI ne možeš da privedeš nešto mlađe? Smeje se i on, Ma one su zahtevne, kaže. Da, velim, sve traže neko kamenje i bele haljine, baš bez veze. Sad se oboje smejemo. Bakice nisu komlikovane, dobacuje dok veza počinje sve jače da šušti. Naravno, dosta im je da gledaju, doviknem. Ušao je u tunel.
Ne odustajem, već odmah šaljem SMS: Nema ni kod babe... E, probudio si Jerinu u meni - sad uživaj!

Taman sam preživela onaj "dan posle" i počela opet da pevušim. Malopre, dok sam se borila sa stvarima, lift mi je otvorila mlada komšinica, slatko mi se nasmešila i pridržala vrata. Divno. Danas je opet sve bilo lepo.
Ne mogu da verujem! Šta li on zamišlja? Jeste da zagovaram neku zdravu hranu, ali zar mu ja ličim na kuvaricu? Možda onu Seksi? Jesam ja i zgodna, poslovna, kažu privlačna žena, lepa i nežna, ali nemam ja vremena za neko brisanje prašine. Bori se u meni surova Jerina sa ljupkom Helenom. Što mu ne kuva ta "Buduća" i gde li je taj moj Paris, već jednom, pitam se poluglasno i u tom trenutku se opet otvaraju vrata lifta. Komšinica se vratila i sada me već gleda čudno. Više se ni ona ne smeje. Jasno je da ključ jedino mogu u zubima da držim, a i kako bih joj onda objasnila što još stojim tu.

Ona ima 25 i još je zgodnija i lepša, i živi skroz sama. Pričam joj ko mlađoj sestri, a ona samo klima glavom: "Znaš onog mog, najurila sam ga posle tri godine - samo gledaju da se 'uvale'". Jadno dete. "Ma ima da nađem nekog ko je najmanje bar kao ja". Vidim i slušam sebe od pre nekoliko godina. E, sestro slatka, pomislim, ako nađeš nekog ko voli fiziku, džez, aikido, našu veru i Majorku, odmah mi javi - to je moj čovek!
Trebalo je da se udam onda u šesnaestoj, mada znam - danas bi me samo drugačije bolela glava.
Helena P.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.