Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Све више емотивних самаца  (Pročitano 4776 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa naravno da su krivi-treba da 'osvajaju' kao mazge nedeljama i na kraju ništa jer većina žena izgubi želju kad vidi da joj je dostupan.

Znatno doprinose naslovi u novinama:

Ubio bivšu iz ljubomore

Ubio se jer ga je ostavila devojka

Pretukao pa silovao
...Spopao je u mraku,Izbila tuča zbog devojke,Mladić uboden nožem u svadji oko devojke,
 Skočila sa mosta jer je ostavio mladić,Prebio devojku zbog raskida......Bla bla bla bla bla nbla blaaa...itd,itd...

Sve je otišlo u majčinu.

a ovo crvenim slovima,ovaj drececi pogled na dokaze suzenja svijesti pojedinih primjeraka muskog roda...to treba da bude upozorenje sta moze da se desi ukoliko se odbije neki od lelemuda?

neki,kao sto rece,osvajaci koji sebe dozivljavaju kao magarce,jer sa udvaranjem imaju veze taman koliko i ta plemenita zivotinja...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Jes stvarno, sljedeci put cu razmisliti kad nekog odbijem da me ne bi prosvirao sacmaricom, jadnicak  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
a ovo crvenim slovima,ovaj drececi pogled na dokaze suzenja svijesti pojedinih primjeraka muskog roda...to treba da bude upozorenje sta moze da se desi ukoliko se odbije neki od lelemuda?

neki,kao sto rece,osvajaci koji sebe dozivljavaju kao magarce,jer sa udvaranjem imaju veze taman koliko i ta plemenita zivotinja...
Hey hey hey hey... ne idi tamo... imam mnogo vise primera kakve su gadosti zene radile zbog odbijanja nego muskarci Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Mislim da smo imali i temu o slicnoj tematici, ali je otisla far, far away.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 4X HD
Muškarci su izgleda postali ona problematičnija polovina populacije.
Počeli da mudruju od malih nogu, sve znaju ko matori.
Analiziraju, proučavaju, lepe etikete...
Pravi usedelički mentalitet!
oduvek bili takvi,nije to nishta novo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Hey hey hey hey... ne idi tamo... imam mnogo vise primera kakve su gadosti zene radile zbog odbijanja nego muskarci Smiley

Smile

gadosti nisu nesto na sto se pretplatio samo jedan pol...svakako!

doduse,ono sto zene mogu da urade muskarcima i sto rade...ne zavrsava na kraju u crnim rubrikama i medju statistikama koji pokrivaju polje patoloskog ponasanja...ocigledno da nisu ekstrem u tom smislu...

malo je neukusno na ovakvoj temi kaciti podatke o ubistvima,potkrijepljene licnim stavom da su neki muskarci bili prinudjeni da donose ovakve odluke o tome da li neko treba da zivi ili ne...jer zaboga...bili su odbijeni Smile

osim toga...to nisu muskarci...to su bolesnici...osobe sa teskim poremecajima,pa cisto sumnjam da je uslijed toga do izrazaja mogla i da dodje njihova muskost,posto je uslijed poremecaja...tvdim nije ni bilo.
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Pazi... tacno je da kada zene nesto urade u tom smislu to uglavnom nije za crnu hroniku.... medjutim u nekim situacijama to moze biti tako da izazove rezultate koji jesu...
Ne branim nikog, ne opravdavam takve stvari... ali, nekad, mogu da ih razumem, jer sam i sam imao prilike proci kroz pakao zbog loseg izbora... svestan sam da ja snosim odgovornost za izbor koji pravim... ali mi svejedno nije jasno kako neko moze tako da se ponasa Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
apsolutno odgovorno tvrdim da ima zena koje,ukoliko ih sretnete u zivotu,to je ravno prokletstvu.

kao fizicki slabiji pol,morale su na drugacije i perfidnije nacine da istaknu i podvuku zelju za dominacijom...

ali,jedan muskarac,koji je pri tom i psihicki zdrav,sebi eventualne misli u navedenom pravcu,sasvim sigurno da nece sprovesti u akciju Smile

mislim,ko je operisan od suludih ideja? Smile

prva sam savrseno mogla da vizualizujem sebe sa masinkom kako osipam rafalnu paljbu u njegovo auto(doduse,prazno)...ali,nesto mi je unutra govorilo da je to,ipak,prenaglasena reakcija na njegovu nezrelost i nemogucnost da mi pruzi ono sto mi treba Smile
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne pricam ja ovde o nezrelosti i decijim smicalicama... pricam o jako ozbiljnim i neprijatnim problemima koje neko ko te poznaje, zna tvoje prijatelje, saradnike, neprijatelje, poslovne partnere, moze da ti napravi...
I onda nakon svega nece da prestane "no matter what" ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
razumijem ja o cemu ti govoris...

pakao koji neko moze da nam napravi ili da pokusa da ga napravi...prosto je nepojmljiv.

ja mogu da razumijem osjecaj ugrozenosti,ali ne mogu da razumijem takve nacine da se covjek bori i izbori za sebe.
apsolutno se radi o patoloski nastrojenim ljudima,kojima je necije eventualno ugrozavanje sasvim dobar razlog i da mu oduzmu zivot.
to su ljudi kojima bi i nesto mnogo manje...jednoga dana bio okidac.
razumljivo je da ih ne razumijem.

licno,bila sam u zivotnoj situaciji kada bi ubistvo koje sam mogla pociniti za 90% ljudi bilo i apsolutno opravdano.
moje misljenje je da na to nisam imala i jos uvijek nemam nikakvo pravo.
moja obaveza je da se na nacin dostojan ljudskog stvora- a ne zivotinje, borim sa zivotnim okolnostima koje mi,mozda,i ne idu na ruku.
moj izbor.koji je u ovom slucaju bio i jedino normalan.

a sa druge strane,duboko poremecenim ljudima,sasvim banalne stvari bivaju,cesto ,opravdanje za uzimanjem necijeg zivota.
nazalost,statisticki podaci iz crnih hronika,cesto potpadaju pod ovu kategoriju.

ali,to je vec prica na neku drugu temu...
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.