Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nije mi jasno!!!  (Pročitano 392 puta)
23. Maj 2007, 20:07:24
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Postovani,

pisem povodom privatne poruke (citaj upozorenja) koju sam primio od mis_sp. U poruci sam upozoren da ne pisem poruku za porukom i to je OK... ali ono sto mi nije nikako bilo jasno... je to da od kako sam registrovao nalog, NIKADANISAM UPISAO NITI JEDNU PORUKU NA FORUM...

Nalog sam iskreno registrovao zbog FREE SMS-a i mozda sam ukupno poslao desetak poruka tako... ali sto se tice foruma ne da nisam nista pisao, nego nikada nisam ni pogledao forum niti otvorio bilo koju temu na forumu...

Ipak, proverio sam profil i video da zaista postoje dve poruke (jedna "na otpadu") koje su pisane sa ovog accounta. Kako radim u opstini, verovatno postoji mogucnost da sam prilikom slanja SMSa ostavio login na nekom racunaru pa je neko to lepo zloupotrebio... Ipak ne mogu nista da tvrdim...

Zamolio bi administratore foruma, da provere IP adrese racunara sa kojih su poruke poslate i da mi to posaljete putem e-maila ili na PP (svejedno cu opet dobiti e-mail). U opstini su svi racunari na statickim IP adresama tako da ukoliko znam adresu onda znam i posiljaoca ovih "inkriminisanih" poruka...

Sto se tice pravilnika, ja znam dobro pravila jer sam jedno vreme radio kao moderator na Domacem... pravila bi trebalo da su ista ili veoma slicna (mada iskreno nisam citao pravilnik Bureka).

Pozdrav i hvala na skrenutoj paznji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zamolio bi administratore foruma, da provere IP adrese racunara sa kojih su poruke poslate i da mi to posaljete putem e-maila ili na PP (svejedno cu opet dobiti e-mail).
Takve podatke o nekom korisniku mozes da dobijes iskljucivo uz sudski zahtev.
A kako je u pitanju tvoj nalog, to mozes i sam da vidis ako odes na stranice na kojima su poruke.
Citat
Sto se tice pravilnika, ja znam dobro pravila jer sam jedno vreme radio kao moderator na Domacem... pravila bi trebalo da su ista ili veoma slicna (mada iskreno nisam citao pravilnik Bureka).
Ti znas dobro pravila, iako ih nisi procitao.
Takve izjave me odusevljavaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
Hvala sto se tice IP adrese... nisam primetio izprva IP adrese u dnu poruke ali OK... Sudski da trazim IP adresu???... pa ja ne trazim tudju vec navodno "moju" IP adresu... ali OK promenom sifre resavamo problem nepozeljnih logovanja... na meni je samo da pripazim da mi se ne ponovi greska...

SF, da... znam pravila... nemoj da si ironican... procitaj dobro sta sam napisao...

Rekoh, da znam pravilnik Domaceg... pa pretpostavljam da je slican i ovaj, dakle nista lose pod tim nisam mislio. A rekoh i da se nisam registrovao zbog pisanja ali za ne daj boze, neka ga nalog ako budem imao sta da kazem...

Pozzzz i hvala jos jednom za ono prvo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Sudski da trazim IP adresu?
Naravno.
Ako sam nemas pristup tako necemu, mozes ga dobiti samo na taj nacin.
U ovom slucaju ti imas pristup tome, ali to si imao i pre nego sto si trazio da ti administratori daju.
Citat
pa ja ne trazim tudju vec navodno "moju" IP adresu
Navodno tvoju mozes da vidis i sam.

Citat
SF, da... znam pravila... nemoj da si ironican... procitaj dobro sta sam napisao...

Rekoh, da znam pravilnik Domaceg... pa pretpostavljam da je slican i ovaj, dakle nista lose pod tim nisam mislio.
Dakle ne znas, nego pretpostavljas.
Pogledao sam dobro sta si napisao.. zato sam to i napisao.

Lock.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.