Ovako:pre nekoliko meseci sam napisao temu Pale-najveca selendra na svetu(mnogi je se dobro secaju a pogotovo ovi sa pala zbog cega cu kasnije da budem prozivan)... Svi koji me poznaju znaju da volim pale,i da dolazim vise puta u toku godine...Naime vreme kad sam napravio onu temu je neposredno pred samu registraciju na burek.. Glavni cilj teme je bio da napravim salu dvojici drugova koji su takodje odatle..Medjutim,tema je odmakla kontroli i ljudi su stvarno pomislili da ja mislim za pale da je selendra i kako ne volim to mesto(cela moja porodica je odatle)... Glavni clij teme je bio samo da se nasalim sa drugovima koje imam tamo,a zbog teme sam verbalno napadan i optuzivan pogresno.. Da sam samo znao kakve ce reakcije na temu biti(bio sam nov,i nisam znao kako idu stvari na bureku)ne bih ni u ludilu postavljao takvo nesto.. Za sve ljude koje zive tu,bilo sta sto im nije sno mogu da me pitaju kad dodjem(dolazim za vaskrs i leto)..I ako bilo sta imaju da mi kazu neka kazu meni u lice a ne da ja saznajem od drugih ljudi...Pozz za sve koji me poznaju...