Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razvela se zbog strasne ljubavi prema polubratu  (Pročitano 857 puta)
19. Feb 2008, 12:41:26
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15

Danielle Heaney i Nick Cameron imaju istog oca i različite majke. Odrasli su odvojeno, a susreli su se u kolovozu 2006. i odmah se zaljubili jedno u drugo

Uskoro su postali ljubavnici. Danielle se zbog Nicka čak razvela od svoga supruga koji se sada brine o njihovoj četverogodišnjoj kćeri.

'Znam da je moja ljubav prema bratu pogrešna moralno i zakonski, ali ja se osjećam dobro dok sam zaljubljena u njega. Jedini način na koji se ovo može objasniti je da kažem da na dan kada sam upoznala Nicka, osjećala sam da sam napokon upoznala svoju srodnu dušu. Udala bi se za njega da mogu', rekla je 22-godišnja Danielle, prenosi Nova TV.

'Moji su osjećaji vrlo zbunjujući. Zaljubljeni smo jedno u drugo, ali ponekad pomislim da mi je sestra. Mislim da stoga ne bi trebao biti zaljubljen', rekao je 28-godišnji Nick.

Policiji ih je prijavila Nickova majka Susan, nakon što ih je zatekla kako vode ljubav. Sada gotovo i ne razgovara s njima.
Sud ih je upozorio da će morati u zatvor na dvije godine ako ponovno stupe u spolni odnos.

Nakon devet mjeseci prisilne odvojenosti, par je ovaj tjedan ponovni susret proslavio šampanjcem, a Nick se planira ponovno useliti u Daniellin stan u Glenrothesu.

Složili su se da neće voditi ljubav, ali kažu da su još očarani jedno drugim. Razgovarali su o tome da se presele u neku drugu državu u kojoj incest nije ilegalan. No, tvrde da djecu ne bi voljeli imati zbog straha od zdravstvenih problema koji mogu nastati usred incestnog odnosa.

'Devet mjeseci koje nisam mogao provesti s Danielle za mene su bili prava tortura', rekao je Nick.

Opširniju priču o ilegalno zaljubljenom paru možete pročitati na Daily Mailu.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia e72
au... kakvi tekstovi, Anea svaka cast  Smile Smile al' ovo je bolest... ipak ne razumem sta se policija i mama mesaju, glup zakon.  Smile
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.