Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 04:06:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moraju da ponavljaju da vas vole?  (Pročitano 1317 puta)
06. Dec 2006, 06:28:14
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Moraju da ponavljaju da vas vole?   

Čitanjem određene literature i gledanjem nekih serija i filmova stiče se nekakva slika o idealnoj ljubavi - slika koja ume da bude i te kako pogrešna. Recimo, tu je ideja da će istinski zaljubljen dečak ili muškarac voljenoj osobi stalno ponavljati da je voli.

Koliko je to blizu istine? Ne baš. Pravi, živi dečko ne liči baš mnogo na princa na belom konju (mada ne liči ni na konja, ma šta zlobnici tvrdili). Poneki dečko će vam često govoriti da vas voli - ima takvih dečaka - ali većina neće. A to što ne guguću svaki čas uopšte ne znači da ne osećaju ništa prema vama niti da ta ljubav nije "ono pravo" (šta god to bilo).

Mnogi momci se osećaju nelagodno kada treba da verbalizuju svoje emocije. Jednim delom zbog toga što većina dečaka bude naučena da nije muški pokazivati nežna osećanja, a drugim delom zbog toga što je u prirodi dečaka više da konkretno delaju nego da pričaju. Problem je što takvo ponašanje dečaka može da dovede do toga da se vi osećate zbunjeno i nesigurno, da ne znate da li vas on stvarno voli.

Ovaj problem nije naročito teško rešiti. Možete svom dečku reći da bi vam jako značilo kada bi vam on ponekad rekao da vas voli, onako, bez nekog posebnog povoda. A možete i da pažljivo posmatrate kako se vaš dečko ponaša prema vama. Kako vas gleda kad ste sami? Kako vas dodiruje? Šta sve radi za vas, kako vam sve pomaže? Da li nosi vašu sličicu sa sobom, da li s vama puno priča preko telefona iako mu inače telefon služi samo za ultrakratke dogovore? Sve to može da vam, bez ikakvog dodatnog teksta i srceparajućih ljubavnih izjava, pokaže da vas zaista voli.

Još nešto: ovo posmatranje može vam mnogo bolje pokazati šta on zaista oseća prema vama nego reči. Na kraju krajeva, moguće je stalno ponavljati "volim te", a ne osećati ama baš ništa - malo je teže konstantno folirati konkretnim akcijama i postupcima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia the best
ranije sam uzivala govoreci ''volim te'', danas to radim retko i smeta mi kad mi se cesto govori. Bolje neka se pokaze na delima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lijepo je čuti,ali ako uz to ne idu i djela....slaba vajda Smile

lično,ne ložim se na tu riječ.i nisam luda za tim da mi je neko stalno servira.

vrlo sam oprezna i štedljiva po tom pitanju.

i kad je čujem i kada ja trebam da je kažem.

nekako mi je suviše krupna i sveta da bi se njom tako olako baratalo.

a i ljudi lažu Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"volim te" je izgubilo onu svoju draz istinskih osecanja iz dubine duse, upravo iz razloga sto se koristi potpuno ne razmisljajuci, bez obzira da li je to stvarno stanje ili ne, vec izgovoreno kada mu momenat i nije.

Ne, ne mora... niti zelim da mi ponavlja... dovoljan mi je sjaj u pogledu i otkucaj srca  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola C450
Meni se pre neki dan desilo da mi kaže "volim te" osoba, koju sam upoznao sat i po pre toga... Malkice sam se prestravio...

Volim da mi kažu "volim te", mnogo... naravno, ako stvarno misle, a ne u stilu "volim ping-pong".

P.S. Znate vic?

Kaže mali Kinez ćaletu: "Ćale, ćale ja volim ping-pong!"

Ćale: "Pa, oženi se njome, sine."
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1255
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

P.S. Znate vic?

Kaže mali Kinez ćaletu: "Ćale, ćale ja volim ping-pong!"

Ćale: "Pa, oženi se njome, sine."

Citat

hi hi Smile

volim da čujem te dve reči kad taj ko mi kaže zaista tako misli i kad tome da određenu težinu, isto tako retko to govorim, ali se zato to po mojim postupcima vidi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola C450
Voliš reči "ping" i "pong"? Smile
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1255
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
oba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 04:06:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.