IN < - Prepoznati lajavca? - >LO
(1/4) > >> :: Odgovori!
Autor: Kljajsonboj :
Kako na prvu loptu prepoznati nekoga ko je stvarno opasan, agresivan, ko je spreman na sve i onog ko je samo lajavac?
Autor: dzonipascal :
onaj ko je stvarno opasan i agresivan ne laje, pretpostavljam... onaj koji mnogo laje, taj je lajavac; onaj koji ćuti, od tog se pazi
Autor: Kljajsonboj :
Bio je mrak. Jedan stariji gospodin setao uskim sokacima grada. Odjednom, mlad momak je iskocio ispred njega, prostrelio gospodina pogledom i rekao: Je l` ima nekih problema?
Gospodin se samo nasmejao i rekao: Sto, je l` treba da ih napravimo?
Momak na to odgovori: A ne ne... okrenu se i ode.
-------------------------------------------
Tri visoka, krupna momka su dobacivala jednom onizem gospodinu. On im je prisao (sam) i rekao "Je l` ima problema momci?" Oni su se uplasili: Nema, nema...

Ovo su istinite price koje sam cuo. Kako su oni uspeli da za ovako kratko vreme procene licnost?
Autor: inicio :
Niko ko je nesto napravio sam u zivotu nikad nece da paradira sa tim...jel zna koliko je sve to krhko...

Tako je valjda i sa snagom...

Uostalom...ne treba navlaciti gnev na sebe bez potrebe...
Autor: marko 284 :
Citat: Kljajsonboj 15. Maj 2013, 19:41:24

Kako na prvu loptu prepoznati nekoga ko je stvarno opasan, agresivan, ko je spreman na sve i onog ko je samo lajavac?

Budala je spremna na sve, lajavac ce samo lajati kako je spreman da uradi nesto. Tako da, nemoj da se plasis onog ko ce ti vrteti nozem spred tebe recim "Sta je, el hoces da te izbodem?" vec ljudi koji ce ti jednostavno doci i zariti taj noz i stomak...

Sad procena, jbg, tesko da mozes bas proceniti ako nekog prvi put vidis na ulici bilo sta. Al bolje je sklanjati se budali cak iako samo vrti taj noz ispred tebe bez neke namere da te izbode.
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana