Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Promena sa ClickStart na Click 1 Open Adsl Paket  (Pročitano 1351 puta)
05. Feb 2011, 21:35:52

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.86
mob
Nokia 2230
Kad sam uzimao preko neta adsl uzeo sam onaj najsporiji, a da nisam imao pojma da je toliko spor.        Smile I nakon sto mi se smucilo posle sam odlucio da uzmem brzi paket.       :idea: Ali kad usao na ovajPromena OpenAdsl paketa link za promenu ADSL paketa (https://www.      open.      telekom.      rs/secure/promenabrzine.      aspx?sid=176&id=592) nisam dobro razumeo sta su napisali u napomeni.       Plasio sam se da mi ne stigne racun za 2 adsl paketa.      .      .      .      
U slučaju promene brzine, usluga ADSL se tarifira po ceni prethodnog paketa do dana promene brzine i po ceni novoizabranog paketa od dana promene brzine.       :weirdface:
Valjda hoce da kazu da kad promenim brzinu i kad mi sve to lepo odrade.      .      .      i sutra mi je brzi net.      .      .      ali kad placam ja platim ovaj mesecm stari ADSL paket, a posle placam novi ADSL paket.      .      .      .      ako ste me vi skapirali.      .      .      .     :P

E pa ja sad vas pitam.       Da li vi ovo ovde mozete da mi protumacite? Da se ja nezafrknem.  :help:

Unapred Hvala.      
IP sačuvana
social share
Niko nije savrsen, pogotovo ja!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.