Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:12:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenormalan shabanluk  (Pročitano 9112 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Ne znam zasto je neko ko gotivi da izlazi na splavove saban.

Zato što... mi kao intelektualci poštujemo sve i svačiji ukus... osim kad neko sluša nešto drugačije od muzike koju mi slušamo. Smiley
Zato što smo dovoljno sofiticirani (naša muzika nam tako nalaže... kao i dress code  Smile ) da budemo objektivni... osim kad to nismo i kad se uključuje drugi režim kad pokušavamo da istetoviramo sopstveno mišljenje ljudima na čelo.
I na kraju krajeva... zato što je opšte poznato da se samo naša muzika može smatrati pravim ukusom i svi ostali su šabani. Eto.  Smile

A naša muzika je __________   (izabrati i dopisati po potebi Smile )
Nikada necu razumeti tu potrebu za sablonizacijom stvari(valjda zato sto imam prijatelje koji slusaju i jedno i drugo). Kada udare jedni na druge (ne moji prijatelji, ljudi koji su bas malo ekstremi po tim shvatanjima), onda su ovi sto slusaju turbo-folk idioti sa IQ-om 80 i manje, koji se alkoholisu celo vreme i jedva cekaju da se pobiju sa nekim, a ovi metalci prljavi drogirasi koji bi prodali rodjenu majku za drogu. Mislim, ima primera i toga, ali koliko sam mogao da vidim, nema toliko potrebe za generalizacijom svega toga.  Smile Sta ga znam, meni, koji slusam "od Silvane do Nirvane" i koji sam video i jedan i drugi svet, su mi takva shvatanja zatucana. Smile Princip tipa: moj ukus je super, svi ostali ukusi su sranje a ljudi koji ih slusaju g.... . To je samo ukus i nista dalje od toga. Ne znaci u odredjenju ko je kakav. Smile

Izlazak u kafic u kome se slusa metal ili u kome se slusa turbo-folk je ista stvar. Oko tebe su ljudi sa kojima mozes da pricas o raznim stvarima a muzika koju slusate tu je samo jedna od tih stvari. Samo zbog te muzike se i vise "gotive" izmedju sebe i vise "mrze" ljude koji slusaju drugu vrstu koja je u suprotnosti sa njihovom. Kada bi prenebreknuli taj zid, shvatili bi da su ljudi jednostavno ljudi, i da nema potrebe za ekstremizacijom svega toga.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
onda su ovi sto slusaju turbo-folk idioti sa IQ-om 80 i manje, koji se alkoholisu celo vreme i jedva cekaju da se pobiju sa nekim

Ako imaju 15+ godina i slusaju grand zvezde Dimcu, Cobea, bokija, radu, daru, mikija, radeta horizonta i koji po ceo dan gledaju Leu Kis i izlizane i propale fore onog vepra iz Stajkovca su idioti kojima se IQ ne moze izmeriti sa sigurnoscu.

a ovi metalci prljavi drogirasi koji bi prodali rodjenu majku za drogu.

Ovde vec mozes da pravis podelu. Konkretno kod mene u firmi ima masa ljudi od najobicnijeg workera pa sve do tehnickog direktora koji slusaju metal, domaci/strani rok, a ovi sto su po kancelarijama ne izlaze iz odela, uredno posisani, markirana garderoba i fensi parfemi.

Izlazak u kafic u kome se slusa metal ili u kome se slusa turbo-folk je ista stvar. Oko tebe su ljudi sa kojima mozes da pricas o raznim stvarima, a muzika koju slusate tu je samo jedna od tih stvari.

Pa i nije bas al ajd. Mozes da pricas sa nekim kako je slesh fantasticnu solazu odradio u onoj tamo pesmi, kako je dobra tehnika sviranja/pevanja kod Ane Popovic, kako je bio fenomenalni scenski nastup Ramstajna, itd.

A sta mozes da pricas sa drugom na splavu gde pici od jutra do sutra turbo-dzihad? "Bracala, vidi kako je dobra picka na bini", "Brate, daj pusti nesto srpsko, daj Sinana". "Bratori, 'si cuo sto je Lemi Kitic odradio duel sa onom pickom Sandrom Afrikom, znaci kidanje!" "Kako je dobra ova Mia, pocepao bih je ko struja licnu"...

UBR, vatrogasci su bend koji je osmisljen da zestoko proziva turbo-dzihad pesme i besmislene tekstove. Danas gotovo da nema razlike izmedju njihovih pesama i "projekata" novih, estradnih zvezda. (poslusaj pa proceni)

Naravno, ovde ne racunam narodne pesme i pevace poput Miroslava Ilica, Legendi, Tome Zdravkovica i tih iz starije fele, kao i tamburase, etno pevace i da ne nabrajam dalje.

Sto se tice teme, 

Ne znam sa da radim a da ne budem skot, shvatanja su nam se dijametralno promenila od pre 4-5 godina.

Pitanje je da li si do pre 4-5 godina bio saban i ti ili su oni bili intelektualno zreliji i citali knjige kao ti?  Smile

Totalno mi je nejasno kako ne mozes da smislis pricu ako si uzdignutiji od njih u svakom pogledu?
« Poslednja izmena: 04. Avg 2011, 05:45:24 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
ипак ћу да бришем...погрешно ће ме схватити борци противУ турбо фолка Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2011, 07:41:41 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Bićko je nekad davno pokušao sa šoder listom da podsmehom utiče na produkciju, ali efekat je bio umesto osećaja stida za đubre koje snimaju poplava najgorih treš stvari i interpretacija

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50

Izlazak u kafic u kome se slusa metal ili u kome se slusa turbo-folk je ista stvar. Oko tebe su ljudi sa kojima mozes da pricas o raznim stvarima, a muzika koju slusate tu je samo jedna od tih stvari.

Pa i nije bas al ajd. Mozes da pricas sa nekim kako je slesh fantasticnu solazu odradio u onoj tamo pesmi, kako je dobra tehnika sviranja/pevanja kod Ane Popovic, kako je bio fenomenalni scenski nastup Ramstajna, itd.

A sta mozes da pricas sa drugom na splavu gde pici od jutra do sutra turbo-dzihad? "Bracala, vidi kako je dobra picka na bini", "Brate, daj pusti nesto srpsko, daj Sinana". "Bratori, 'si cuo sto je Lemi Kitic odradio duel sa onom pickom Sandrom Afrikom, znaci kidanje!" "Kako je dobra ova Mia, pocepao bih je ko struja licnu"...

Kada prenebreknes muziku dodje na isto. Jedni vise cene jedno a drugi drugo, a ostale stvari im zavise od toga kakvi su kao ljudi sto nema nikakve veze sa muzikom koju slusaju. Znam ih gro intelektualaca, ljudi koji zavrsavaju ili su zavrsili faks koji idu po splavovima i folkotekama kao i gro istih koji idu po rock/metal svirkama. Broj ljudi koji dodju da se narokaju(uniste od alkohola ili neceg jaceg) i prave probleme je procentualno slican, kao i broj promiskuitetnih devojaka koje se "daju" za pice i 30 minuta razgovora (s'tim sto jedne nose mini suknje i topove a druge crne farke i "Opeth" majice  Smile ). Na obadva mesta(i na splavu i na rock/metal svirci) ces naci nekoga da popricas sa njim o cemu god hoces, kao i sabane koje samo interesuju price tipa "E sto sam se juce napio..." i "E, sto je ova zenska dobra kako bih je...", samo sto im se muzicki ukusi razlikuju.

BTW Zadnji put kada mi je neko pomenuo Sandru Afriku to je bio vokal jednog lokalnog rock benda kada je opisivao jednu devojku.  Smile

UBR, vatrogasci su bend koji je osmisljen da zestoko proziva turbo-dzihad pesme i besmislene tekstove. Danas gotovo da nema razlike izmedju njihovih pesama i "projekata" novih, estradnih zvezda. (poslusaj pa proceni)

Nije ti ovo lose, mada sam ja vise za spoj metala i folka.  Smile

« Poslednja izmena: 04. Avg 2011, 13:17:56 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
HTC Wildfire S
Jer, većina ljudi koju znam, a slušaju to, jesu kompletni idioti.

Daa, ali problem je što ti ne dozvoljavaš ostalim ljudima, pripadnicima drugih žanrova pravo da budu kompletni idioti.  Smile
Ako sam išta naučio, pravo da budeš kompletan idiot je pravo svakog čoveka, nijednog konkretno... i to ne samo pravo. Već i životno opredeljenje.  Smile

Zamisli tamo negde 2048 godinu.
Kad trudnica bude ležala u sedmom mesecu na pregledu. A ginekolog stručno i veoma precizno posmatrajući podatke s neke mašine s kojom ispituje trudnicu, pogleda dramatično sestru i proceni: - Jebote, ovo dete će biti teški kreten.  Smile

Vrlo uznemirujuća slika, slažem se.
Još je mučnija kad saznaš da doktor ginekolog neće uraditi ništa povodom toga.
Ali tako tolerancija funkcioniše. Jednostavno ispoštuješ kretena, čak i pre nego što je rođen... i onda se nadaš da će prirodna selekcija odraditi posao i da će pojesti dovoljnu količinu lepka u vrtiću da višestruko skrati sebi život.

Međutim čitajući ovu temu... vi meni stvarate sliku u kojoj će tamo negde 2048 taj isti ginekolog posmatrajući rezultate sa ekrana reći: Jee boo tee... ova krelac ima visokorizične tendencije ka slušanju Mitra Mirića, pogle' samo kako ćuska šabanski kad mu pusim "Ne zvani zoro" kroz ovu sondu... daj da otfikarimo to na vreme, biće nam svet zahvalan kasnije!  Smile

Smile

Not cool man... not cool.
Jer... gde je tu kraj tačno?  Smile
Gde je linija koja deli šabana i nekog intelektualca? Kad ćemo znati kad smo preterali?

Citiraću ovom prilikom Martina Niemöllera, nemačkog pastora koji opisuje dešavanja i nereagovanju nemačkih intelektualaca nakon uspona nacista na vlast:

Kada su nacisti došli po grandovce,
ja sam ćutao;
jer nisam slušao Grand.

Kada su zatvorili "vesele devedesete",
ja sam ćutao;
jer nisam bio dizelaš.

Kada su došli po Kebu,
ja se nisam pobunio;
jer je Keba bio stvarno seljak.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.

Eto.
Ne dozvolimo da se istorija ponovi...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2011, 21:51:43 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Jer, većina ljudi koju znam, a slušaju to, jesu kompletni idioti.

Daa, ali problem je što ti ne dozvoljavaš ostalim ljudima, pripadnicima drugih žanrova pravo da budu kompletni idioti.  Smile
Apsolutno dozvoljavam, ali nisu oni bili tema, već ovi što slušaju Grand. I šalji broj dilera na p.p. Oću i ja.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Citiraću ovom prilikom Martina Niemöllera, nemačkog pastora koji opisuje dešavanja i nereagovanju nemačkih intelektualaca nakon uspona nacista na vlast:

Kada su nacisti došli po grandovce,
ja sam ćutao;
jer nisam slušao Grand.

Kada su zatvorili "vesele devedesete",
ja sam ćutao;
jer nisam bio dizelaš.

Kada su došli po Kebu,
ja se nisam pobunio;
jer je Keba bio stvarno seljak.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.

Eto.
Ne dozvolimo da se istorija ponovi...
Iako ironija, sjajan post na temu muzickih ukusa. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:12:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Nenormalan

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.