Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:25:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Milošević prethodnica Medvedevu  (Pročitano 1388 puta)
31. Mar 2009, 13:12:14
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
brat pokojnog Slobodana Miloševića u Vladi Srbije
Milošević prethodnica Medvedevu

Autor: B. Krivokapić | Foto:Reuters | 29.03.2009. - 00:01

Borisav Milošević, bivši ambasador Jugoslavije u Moskvi i brat pokojnog Slobodana Miloševića, bio je proteklog četvrtka u Vladi Srbije, na sastanku u Ministarstvu rudarstva i energetike, potvrdio je za „Blic nedelje“ izvor u Vladi Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, Milošević je došao kao prethodnica Aleksandru Medvedevu, potpredsedniku „Gasproma“. Šta je sa zvaničnicima u srpskom ministarstvu Milošević ugovorio, ne zna se, ali svakako njegova poseta nije bila zbog kafe kod ministra. Štaviše, njegova poseta se krije.
Na pitanje da li zna da je Bora Milošević bio u zgradi Vlade, premijer Mirko Cvetković je novinaru jedne TV stanice kratko odgovorio:
– Nemam komentar.
Zorana Mihajlović-Milanović, stručnjak za energetiku, kaže da javnost u Srbiji tek treba da sazna šta se sve događalo pre sklapanja energetskog sporazuma sa Rusijom.
– Poseta nekog ko lobira za ruske interese mene ne bi iznenadila. Poznato je da pomenuti gospodin ima jake pozicije u Moskvi, da tamo ima razrađene poslove, i to uglavnom u energetici. Sada kad Rusi, nakon preuzimanja NIS-a, sve otvorenije pokazuju interes i za Elektroprivredu Srbije, njegova pomoć im je verovatno dobrodošla – kaže Zorana Mihajlović-Milanović.
I drugog sagovornika „Blica nedelje“ iz sveta energetike, a koji nije želeo da ga imenujemo, poseta Bore Miloševića Ministarstvu rudarstva i energetike ne bi iznenadila ma koliko da to, kako kaže, liči na „zabadanje prsta u oko“.
– Bora Milošević je mnogim srpskim biznismenima i političarima iz raznih partija „otvarao“ vrata u Moskvi – kaže naš sagovornik, podsećajući da je Milošević januara prošle godine organizovao susret tada potpredsednika radikala Tomislava Nikolića sa tadašnjim vicepremijerom, a sada predsednikom Rusije, Dmitrijem Medvedevom. Tom prilikom Nikolić je Boru Miloševića nazvao „simbolom veza između Rusije i Srbije“.
Naš sagovornik takođe podseća da je Bora Milošević u odličnim odnosima sa Mihajlom Jeremićem, bivšim direktorom „Jugopetrola“ i ocem ministra inostranih poslova Vuka Jeremića. A Jeremići se pominju kao ljudi koji su ubedili predsednika Tadića da prihvati aranžman za NIS sa Rusima.
– Lobiranje postoji svugde u svetu i ovde je samo pitanje zašto se to u slučaju Bore Miloševića skriva od javnosti – kaže naš sagovornik.
Milan Budimir, PR Ministarstva rudarstva i energetike, kaže da nije istina da je Milošević bio u Ministarstvu jer je sastanku između ministra Petra Škundrića i delegacije „Gasproma“ lično prisustvovao.
– To je velika glupost – kaže Budimir.
Na pitanje da li je siguran da bi on znao da je Bora Milošević bio u Ministarstvu, Budimir kaže da veruje da bi znao jer mu je tu radno mesto.
– Ali to nije istina i ako takvu informaciju objavite, mi ćemo odmah poslati demanti.
Naši izvori ni ne tvrde da je Milošević prisustvovao sastanku ministra Škundrića i delegacije „Gasproma“, već da je došao kao prethodnica.

Dolazi i Radoman Božović
Bora Milošević nije jedini bivši visoki državni funkcioner koji svraća u Vladu Srbije. Kako smo saznali, proteklih meseci u poseti Ministarstvu rudarstva i energetike nekoliko puta je bio i bivši premijer Srbije Radoman Božović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Sprema se privatizacija ostalog dela energetike. Buduce gazde srpska Moskva.
Na zimu, necemo imati kintu da se grejemo, braca Rusi ce nas 'pomagati', Kurir ce to nafilovati, rusiiiii, blokoviiii, tenkoviiii, pa kada budemo dovoljno duzni reci ce: a kam djengi?
Pa nemamo. Pa imate eps.
Zalim sto ce morati sinak Marko da nam bude gubernator, a ne Toma kurton.
Onda necemo imati da placamo ekonomsku cenu struje, pa ce braca da prodaju jeuropi koja ima a nama ce uslediti restrikcije i ostalo. Smile Smile Smile
Ja bi tako radio da imam takvu stoku na raspolaganju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Bora Milošević se specijalizovao na "uvoz helikoptera" iz Rusije i "uvozio" ih je dok je braco bio ziv. Samo te njegove helikoptere niko nije video, a pere je spakovao na sigurno (Kipar).
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Bora Milošević se specijalizovao na "uvoz helikoptera" iz Rusije i "uvozio" ih je dok je braco bio ziv. Samo te njegove helikoptere niko nije video, a pere je spakovao na sigurno (Kipar).
Veljo, drug Bora kao stariji brat, ima vise pozitivnih sposobnosti koje mi ne znamo.
Recimo da je jedan od hobija letenje, ali ni plivanje u nafti mu nije strano.
Steta sto je toliko tih. Moja baba Leposava, je imala obicaj da kaze: iz ti mirni djavo viri. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
E moj brate shkorpione, kad bi ti znao kolika je taj Boro mustra, da ne kazem lopovcina. Taj je krao "iz daljine" al je zato pokro sve zivo . To znaju a i danas prepricavaju njegovi bivsi sluzbenici iz Ambasade u Moskvi, koje je urlajuci po ambasadi proganjao kao divlja zver.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
E moj brate shkorpione, kad bi ti znao kolika je taj Boro mustra, da ne kazem lopovcina. Taj je krao "iz daljine" al je zato pokro sve zivo . To znaju a i danas prepricavaju njegovi bivsi sluzbenici iz Ambasade u Moskvi, koje je urlajuci po ambasadi proganjao kao divlja zver.
Nemoj tako Veljo. Covek verovatno uvodio disciplinu.Znas kako, u nas Srba to manjka, ali zato malo podviknes, malo otpustis, malo podmetnes i dovedes u red.
Ali njegova ljubav prema zemlji ne bi trebala da bude dovedena u pitanje.
Oni su tamo familija kod ujka Lenjina. On snajka i bratanac. Ima tamo jos nasih nesretnika, generala sto vojske sto udbe, kojekakvih propalih ministara koji samo sto ne prose. Skupa Moskva, pa zato i nas predsednik i nas omiljeni komesar Dinkic i Voja dok je bio, dotirali tu sirotinju sa po koju milijardu evricha godisnje. Tamo je i nasa siva eminencija nauke Bogoljub. On i Putin obojica bili na istim zadacima u Nemackoj. Samo sto je Putin bio plav, pa nije mogao kao dr. Bogi da izigrava ciganina. A i Putin bio duduk za muziku, pa nije mogao kao dr. Bogi da izigrava ciganskog tamburasa. Ali su zato pratili sve manevre cia-e.
Pa necemo vala se sramotimo da nam sin Marko nosi gajbe po Moskvi, pa da mrski zapadnjaci snimaju i prikazuju.
Ima vala dovoljno pisti da sinak izvozi jos koji reli. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Podvriskuje nama Bora sad kroz Konuzina kao kroz megafon.

A kad se samo setim, 99. padaju bombe a on renovira vilu odmah pored bracine, prva susedna. Da ima snajka gde na kafu da dođe.

Ko jebe mostove, drumove, kolone beskućnika. Ko im je kriv što nemaju vilu na Dedinju koju je dizao neko drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Podvriskuje nama Bora sad kroz Konuzina kao kroz megafon.

A kad se samo setim, 99. padaju bombe a on renovira vilu odmah pored bracine, prva susedna. Da ima snajka gde na kafu da dođe.

Ko jebe mostove, drumove, kolone beskućnika. Ko im je kriv što nemaju vilu na Dedinju koju je dizao neko drugi.
To je normalno. To je deo nase istorije. Od Rodofinikina za vreme Crnog Djordja, do sada ambasadorska mesta dobijaju problematicni ljudi, koji vide iskljucivo licnu korist.
Vika, Manter sta ti ja znam a ovi maltene diktiraju svima sta treba da se radi.
Seti se Aleksejeva. Bratja Serbi, dileri gasom. Dok je Rusije, Srbija mocan tranzit.
Istupaju, fol samo sto trupe nisu krenula da pobiju sve Shiptare ovoga sveta.
Bar cenim Putina, video sa kojim ludacima ima posla, pa se kloni i da nas pogleda.
I Lavrov je veoma umeren, ali zato  znaju sta ovi rade ovde udruzeno sa srpskom mafijom iz Moskve.
Neka im prodaju i eps, pa da vidis kada pocnu iskljucivanja, kada prodaju struju jeuropi po tzisnoj ceni.
Koju su nam ujdurmu smestili sa gasom, pa to je nevidjeno. Da nam prodaju preko Austrijskog gasovoda a da uzimaju marzhu rodjaci.A stoka se valja po juznoj jaruzi i riche Rusiiiii Putiiiiin.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 16:19:15 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 14:25:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.