Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:39:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: eyepheelYU  (Pročitano 1023 puta)
20. Maj 2010, 18:10:36
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Da li bi članovi ovog podforuma odvojili toliko vremena da ukratko daju svoje mišljenje o članu eyepheelYU http://forum.burek.com/p19133/eyepheelYU/. NEMAM nikakve zle namere, niti dotičnog poznajem lično.

Da se razumemo od nikog nije uvredio, i ja nemam razloga da se obraćam moderatorima za bilo kakvu intervenciju.

Jednostavno nije mi jasan tok misli čoveka koji može da piše takve postove. Mnogi su odustali o pisanja na podforumu filozofija, religija, sociologija iz pretpostavljvam razloga zato što ne žele da im on replicira. To je ja mislim šteta jer je to barem meni jedan od najzanimljivih delova foruma.

Jednom prilikom sam namerno napisao post trudeći se da nema baš nikakvog smisla, i nećete verovati eyepheelYU je odgovorio !!! Ali ne u stilu na koji bi drugi članovi reagovali, nego mi je baš napisao "ozbiljan" reply.

Citat
Iluzija je samo obrnuta slika realnosti, i kao takva postoji samo u našim glavama. Naše glave kao produkt iluzije nemogu da pojme sliku beskonacnog svemira i tvorca kao pocetka svih stavari. Medutim ako u nešto možemo biti sigurni je apsolutna nesigurnost koja nam garantuje snalaženje u realnom svetu, koji opet ne postoji jer je želja pojedinih tvoraca konspiracijskih polja i livada da cvet nikad ne procveta. Ako sada ovaj imaginarni cvet pojede materijalna krava, u skladu sa opštim zakonima ocuvanja i konzervacije energije, svemir kakav vidimo definitivno nije iluzija, a rec koja bi mogla samo bribližno da ga opiše najbolje se odslikava u delima naivnih slikara.   
Rec ima pocetak (i kraj) energija/materija/ i zivot nemaju pocetak i kraj. Iluzija postoji samo u glavama koje veruju u nesto sto se nije desilo, ja sam licno rodjen bez mogucnosti verovanja.
Covek se moze jako dobro snalaziti u realnosti, posto vrlo dobro zna sta postoji, a sta ne postoji, sto je vise nego dovoljno za snalazenje u realnosti.
Konspiracija ne postoji, postoji verovanje da je ona moguca.
Covek zna vise nego sto bi covek trebalo da zna, da li bi trebalo da zna gde koliki je Univerzum kojem nema kraja
bi ostavio onima koji bi to voleli da znaju, pa nek probaju da saznaju.
A ti kad provalis da "materijalna krava" jede imaginarni cvet, javi !  Smile

Međutim ovo je samo jedan primer, za još ovakvih stvari pročitajte bilo koji njegov post sa "Filozofije" , i videćete da je u stanju da u jednoj rečenici nešto tvrdi, a već u drugoj sam sebi nesvesno obara napisano.

Namerno nisam hteo postavim tekst u "neformalnu analizu" sa ovog podforuma, jer bi onda to bilo protumačeno kao šala.

I još jednom da ponovim, ja stvarno nemam ništa protiv dotičnog , ničim me nije uvredio, niti ja njega želim da uvredim. Jednostavno želim i vaše mišljenje.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Ja mislim da je Ajfel nekada bio mnogo pametan i nacitan , mislim i sada je samo sto mu se sve to mnogo,mnogo  pomesalo i eto .. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Nedavno sam se i ja iskidao od smeha. Smile

Sta je cilj/poenta ove teme, reklamiranje necijeg proizvoda ?
Proizvod je besplatan, a poenta je da je gospodin Antonic genije. Smile

Citat: Anea
Proizvod je besplatan, a poenta je da je gospodin Antonic genije. Smile
Ne reklamira se samo ono sto se moze kupiti novcem.
Za neke je i Hitler bio genije, ako ti smatras da je za tebe Antonic genije, to se onda kaze
" za mene je Antonic genije ", a ovaj forum nije kreiran za istomisljenike.
Poenta je da nijedan covek nije ni u kakvom obliku i formi iznad drugog coveka, posto svako zivi tacno onaj zivot koji je morao da zivi.

Ješ'čula!  Smile
A car...  Smile

Lock. 
« Poslednja izmena: 20. Maj 2010, 18:21:56 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:39:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: eyepheelYU
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.