Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 05:28:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: upala pluća - savet  (Pročitano 2505 puta)
03. Sep 2014, 12:47:41
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 31.0
ako znate neki lek trik ili bilo šta, nije bitna cena i zemlja gde se to može kupiti samo da neka opasna upala pluća odma nestane recite mi molim vas.

I nisam ja u pitanju nego za prijatelja pitam, on se leči infuzijama i inekcijama danima jer čeka da ga prime u bolnicu jer trenutno nema mesta.

Hvala
IP sačuvana
social share
zasto tuga zasto bol, kad postoji ALKOHOL ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Sony xperia
Upalu moze izazvati bakterija ili virus. Nemoj da se on zeza. Lekar i da se to utvrdi tacno i leci.

Za neku ispomoc i olaksanje, ali potenciram ne za izlecenje i oslanjanje na to, znaci ponavljam, ne za izlecenje, moze koristiti i:

http://www.herbalia.org/index.php?id=upala-pluca

Zatim moze namazati grudni kos lojem od koze i preko staviti krpu. Nikako, ponavljam, nikako neki najlon. Time ce pogorsati stvari.

Znaci navedeno, kao olaksanje nikako se ne oslanjati da ce biti izleceno. Bez "busenja" guze tesko ce proci. Doduse postoje oralni lekovi koji se koriste jednom dnevno. Ali opet lekar mora utvrditi koji vid infekcije je i prema tome prepisati odredjenu terapiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
hvala drug

ma njemu je neka bakterija valjda i nešta se valjda širi na plućima ali nije rak najvažnije, koliko sam shvatio ima neku tešku upalu, pa žao mi čoveka i rekoh da vidim na internetu i ja šta mogu uraditi jer totalno se promenio i sjeban prima inekcije i infuzije dok ga ne prime u bolnicu da leži.

ako ima još neko savet molim vas dajte znam da će ovu temu pročitati barem 100 ljudi pa možda neko zna neku foru, lek ili bilo šta samo da upala odma prođe.

Hvala unapred
« Poslednja izmena: 03. Sep 2014, 13:47:42 od propalitet_1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.102
ne može odma da prođe. trebaće mu jedno 4 do 6 meseci antibiotika. verovatno zymbaktar.
naravno nemoj da mu kažeš da ovo kupuje na svoju ruku. i teraj ga da jede.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
HTC Sensation
hvala drug

ma njemu je neka bakterija valjda i nešta se valjda širi na plućima ali nije rak najvažnije, koliko sam shvatio ima neku tešku upalu, pa žao mi čoveka i rekoh da vidim na internetu i ja šta mogu uraditi jer totalno se promenio i sjeban prima inekcije i infuzije dok ga ne prime u bolnicu da leži.

ako ima još neko savet molim vas dajte znam da će ovu temu pročitati barem 100 ljudi pa možda neko zna neku foru, lek ili bilo šta samo da upala odma prođe.

Hvala unapred

Ukoliko je bakterija u pitanju,trebalo bi da pije neki antibiotik, a da bi znao koji antibiotik da pije treba da uradi bakterioloski pregled ispljuvka na primer.
Da ne mracim previse,Tuberkuloza je poslednjih godina sve popularnija i sve vise ljudi oboljeva od nje,pa mozda ni to nije zgoreg da se ispita.

Ukoliko je siguran da je upala pluca u pitanju,eto,nek uradi bakteriologiju i tacno ce dobiti na koje antibiotike je osetljiv a na koje ne i samim tim ce imati neki putokaz kako da pregura to sto brze. Ono sto ja mogu da preporucim ukoliko je odrasla osoba u pitanju jeste antibiotik Levomax(levofloksacin)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
ne može odma da prođe. trebaće mu jedno 4 do 6 meseci antibiotika.

znam brate ti mjeseci su mi najgori ne mogu da ga gledam sat vremena ovakvog kakav je sad, a kamoli  2-3 meseca

naravno nemoj da mu kažeš da ovo kupuje na svoju ruku. i teraj ga da jede.
zna on to i spreman je da se bori do kraja ali je katastrofa što se upala pluća leči mesecima  Smile

Malkine druže znaju doktori sve, radio je on nalaze i bronhoskopiju i znaju šta mu je, neka bakterija i nešta što se širi u plućima valjda od teške upale ali nije rak.  Nego ja pokušavam da nađem neki lek bilo šta da ga to odma prođe a ne da čeka da upala prođe posle nekoliko meseci,  ne mogu da ga gledam u lice veruj mi drugi je čovek, smršao je naglo jedva se kreće jednom rečju katastrofa a bio je ko sportista  ne mogu da verujem kako se preko noći promenila osoba

a za taj Levomax reći ću mu da se raspita kod doktora hvala ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
HTC Sensation
Pazine postoji lek na svetu koji ce mu tu jaku upalu izleciti preko noci,znaci NE POSTOJI. Postoje lekovi od kojih ce mu vremenom biti bolje,dakle polako ce mu se vracati apetit,ugojice se,bice generalno bolje. Sve plucne bolesti su jako osetljive i lece se dugo. U zavisnosti od jacine i stepena bolesti,zavisi i vreme oporavka.

Nek to tebi a i tom drugaru bude jasno,ukoliko je vec odradio sve to sto kazes,onda nek bukvalno peva od srece sto je samo upala pluca,da nije nesto gore. Nek miruje sto vise moze,jer su obicno ljudi koji pate od toga strasno malaksali i umaraju se vrlo brzo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Apple 15
Nije upala pluca kraj sveta... cemu tolika drama...
Neka ubuduce ne bude propalitet i bice ok...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Malkine sve si u pravu znam i ja to, ali kad neka muka pritisne čoveka on se pokušava uhvatiti za bilo šta samo da se izvuče.

Anea -  u sve se meša  Smile

Nije upala pluca kraj sveta... cemu tolika drama...

ne kvari mi sliku o bureku  Smile ovo je prvo mesto gde sam došao da pitam za pomoć jer mnogo cenim forum i znam da ima mnogo ozbiljnih ljudi.

a inače to što kažeš čemu tolika drama, čovek je Anea nenormalno naglo smršao jedva se kreće, diše, jede. neverovatno je kako se promeni osoba preko noći tako da nije baš lepo gledati takvu osobu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.103
ajd ako si u prolazu vidi na rezultatima krvi kolika je sedimentacija. i ne reče koje inekcije prima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 05:28:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.