Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:55:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi "Gansi" konačno 23. novembra  (Pročitano 11217 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
raja- postovanje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evo vjerujte da sam se MAXUZZ reg_o na ovaj forum, trazeci ga pod "novi gunsi". . .  i upravo slusam k.  demo.

i sjecam se gansa starih jos oda davnina ( bio sam 7-mi razred i mislio sam da "jedem gitaru" . . . tako to valjda treba)

naravno da je sve stvar ukusa, i naravno da smo ljudi SVi drugaciji ( zato i ovaj zivot maleni i jest tako interesantan ), al moje misljenje je da previse KAKITE !!!!!

previse PLJUJETE. . . opet kazem moje misljenje

jer:

ja sam ovaj album prvi put slusao vozeci se autom  koji bere 100 kmh/ za 6,1 sec

pila prava. . . ja naPILJEN

album-* MRAK

mjuza- KO ZMAJ !!!!!

Vozeci se oz Tuzle do Sarajeva ( najKRIVINASTIJI PUT na Balkanu jb-nom ) doso sam na ideju da su se Gansi zatvorili negje u podrum i pizde kakve i jesu vjezbali negdje 20 godina, i izasli na svjetlo dana i pokazali vecini- KAKO SE TO RADI

tek kasnije- JAKO PUNO KASNIJE. . . sam u stvari saznao da nema Gusa, nego da je Axl sam i sve sto je ostalo od njih, al opet, po mom skromnom misljenju- ljubi ga majka MUDATA, svaka mu cast, stvari su EXTRA (bar po meni- ima riff-a, ima cvrst ritam, ima novi sound, popravio se sa ojevanjem gitarista je  u Slashovom "filmu" (samo malko napredniji- nove generacije jbg. . . valjda ) a o ritam sekciji necu ni da govorim. . . CVRSTO- PRECVRSTO. . . ( Matt- papak. . . ovako se svira bubanj )

21 vjek je odavno poceo- ko ne vjeruje- nek pogleda na kalendar, ovo je nova ERA SVEGA !!!!
tako i muzike. . . po meni, ovaj ajbum nije promasaj, po meni- ovaj album je B I N G O !!!!!!!!!

i svaka MU ( IM ) CAST !!!!!!!!!!!!!

LJUBI GA MAJKA

:DDDDDD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:55:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 7.358 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.