Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android problem  (Pročitano 4660 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
a nacekaces se,i ko zna dali ce resiti to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
ljudi imal ko rjesenje za ovaj problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pozdrav,

imam ZTE telenor android
preko kompjutera sam otvorio microSD karticu, uklonio neke foldere dodao nove,
ali u android i dalje prikazuje predhodne foldere koje sam obrisao a novih nigde nema!?

ima aplikaciju Menadzer zadataka da ugasi sve pokrenute aplikacije i Clean Master - izvrsio rad sa obe app.      
zatim sam ugasio adnroid i ukljucio ga ponovo, ali ipak problem je ostao. . .
onda sam bekapovao na komp sve sa microSD kartice
ima samo cache foldere iz kojih sam izbrisao sve fajlove, ali uzalud problem je i dalje isit. . .   ??

Hvala.  
« Poslednja izmena: 22. Sep 2014, 20:34:54 od t3cH »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 74
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Resenje je da ti zamene telefon. Uostalom nije na tebi da se ti bakces sa popravkom telefona koji je u garanciji. Ako uhvatis da ga popravaljas sam i nosis po servisima samo mozes da izgubis garanciju, da ne kazem ispadnes glup. Jer automatizovan update OS-a ne sme da izazove kvar kao sto se tebi desio.

Pre svega odneo si im telefon i njihova je zakonska duznost da ti rese problem. Sto se tice toga da ce da te zavlace, oni to ne smeju, pogotovo ne po novom zakonu koji je stpio na snagu pre dva dana i nemoj biti ovca za sisanje vec ih pritisni ako budu odugovlacili.

Sada su zakonski rokovi striktno propisani i oni moraju da ih se drze!
Citat
Kako se žaliti u garanciji ? Regulisan mehanizam garantne žalbe:

Kupac ulaže reklamaciju trgovcu i čeka na odgovor trgovca najviše 8 dana, rok za rešavanje reklamcije je 15 dana (30 za tehniku i nameštaj)
Ukoliko nije zadovoljan odgovorom na reklamaciju kontaktira udruženja za zaštitu potrošača koja savetuju kupca i pokušavaju u pregovorima sa prodavcem da dođu do pozitivnog rešenja
Kada postoji osnov za prijavu Tržišnoj inspekciji u skladu sa Zakonom o trgovini i Zakonom o zaštiti potrošača, potrošač podnosi prijavu i Tržišnoj inspekciji
Kao krajnja opcija rešavanja spora dolazi sudski postupak
Postoji i opcija vansudskog rešenja spora. Ministarstvo sačinjava listu tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova

Jos nesto ne budi naivan i nemoj da ih pistas da ti popravljaju telefon, vec imas pravo da trazis nov! Covece tebi se telefon pokvario na prvi dan kupovine. Procitaj ovo dobro:
Citat
Popravka samo ako potrošač dozvoli

U prvih šest meseci od kupovine roba će moći da se popravlja samo uz izričito odobrenje potrošača. Ukoliko je nezadovoljan, moći će da bira između popravke i zamene nekog proizvoda, a trgovac neće smeti svojevoljno i bez izričitog odobrenja potrošača robu da pošalje u servis. Na primer, ako je potrošač u reklamacionom listu napisao da traži nove patike ili cipele (pod uslovom da je reklamacija prihvaćena) trgovac će morati da mu omogući zamenu za neki drugi par obuće. Ukoliko uradi nešto suprotno zahtevu kupca, tržišna inspekcija će moći da ga kazni.
http://goo.gl/aGxBWr
IP sačuvana
social share
hipik
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Browser
Opera 11.10
Ne znam da li je ovo pravo mesto da pitam ali imam problem. Imam prestigio 4300 i super radio do juce. Tj i dalje radi ali nece na net da se prikaci nikako preko mobile data. Pokusam da ukljucim ali nikako da izadje ono E pored oznake za mrezu. Da napomenem da zivim na selu i da nemam 3g mrezu ali do sad je radilo i na 2g i odjednom iz cista mira nece. Telefon je duo sim. I komsija kaze da ima taj problem a oboica smo telenor mreza. Najcudnije je to sto moj drugi telefon nokia c500 sasvim normalno ulazi na net kao i do sada. Pomozite,i da naglasim opet,nista nisam cackao,iz cista misa je nece dok mrezu normalno ima i bez problema zovem i saljem poruke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Resen problem.  Resetovao ga i radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Android

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.