R1 (8.0.0.xxxxx) - inicijalna serija iGO softvera R2 (8.2.x.xxxxx) - prilagodjena serija za kinesko trziste R3 (8.3.x.xxxxx) - unapredjena verzija R1 serije (dodata podrska za saobracajne znake, drugi oblici strelice vodilje, alfanumericki opis adrese, itd. R4 (8.4.x.xxxxx) - serija za navigacioni softver iGO AMIGO i iGO Myway R5 (8.5.x.xxxxx) - serija za Becker navigaciju, iGO primo (poznatiji kao iGo 9)
Q1, Q2, Q3 i Q4 su kvartali godine (tromesecja u okviru kojeg je mapa izdata)
POI ili Point Of Interest sto se prevede kao interesne tacke, koje sluze za iscrtavanje polozaja raznih objekata na mapi poput kafica, bolnica, pumpi, banki, bla, bla...
Speedcam - obelezava tacke na mapi gde se nalaze pandurske kamere.
TomTom mape su bolje za istocnu Evropu, Navteq za zapadnu Evropu. Navteq bolje radi USA i ostala trzista. Nasu zemlju ionako najbolje radi Contrast...
Instalirao sam na samsung galaxy ace iGOMyWay_8.4.2.139242_480x320_Sbertaud13_V7.0d_EUR. Izasao na terasu i za cas je nasao trenutnu lokaciju i tu je sve ok. Problem je u tome sto mi nema nekog menija gde su stavke tipa "cilj', "odrediste" i slicno, znaci da ukucam dokle da me vodi. Dakle kad udem u Igo pojavi se strelica na karti s mojom trenutnom lokacijom, nema nikakvih opcja. Kad tapnem ekran pojave se u desnom uglu stavke "meni", "prikaz karte" i "u okolini". Kad kliknem na "meni" odvede me u podesavanja izgleda karte tipa 3D, 3D+, 2D, izbor boja itd. Kad kliknem na "prikazi kartu" prikaze mi kartu grada, a odabiram odrediste tako sto kliknem na mesto na karti zatim na "idi" i on mi nadje rutu do ulice koju sam kliknuo na karti. Glupo je sto recimo ne znam gde je neko mesto ili ulica na karti gde zelim da odem a nemam to jest ne umem da nadjem opciju da ukucam ulicu i broj do koga zelim da odem. Davno sam na tattoo-u imao igo amigo i imao je meni sa odredistem i ostalim pa me zanima sta je novije i bolje igo amigo ili igo my way?
ja sam imao na hd2,win 6.5, Igo primo... posle sam u hd2 ubacio android i Igo myway... neuporedivooooooooooooooooooooo,lepsi,laksi, za upotrebu je bio primo... lep interfejs,lep izgled mape,setovanje lako i brzo...ma sveeeeee naj naj..ali ovaj za android je tolikiii smor da vam ne mogu objasniti... shodno tome,trazio sam,nisam nasao,da li ima Igo primo i za android?!
Skoro sam nabavio nokiu e6 pa me interesuje ima li neko iskustva sa ugradjenom navigacijom, koliko su tacne i detaljne mape, ili ako moze neka preporuka programa za navigaciju za ovaj telefon. Unapred hvala burekdzije