Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled S60 aplikacija za zaključavanje galerije, slika, SMS-a, imenika, prog...  (Pročitano 50253 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Preko Application manager-a, a ako ne bude uspeo(jer aplikacija verovatno radi u pozadini), prvo ubij proces preko Fexplorer-a, Xplore-a, AppMan-a ili nekog slicnog File manager-a, pa onda deinstaliraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Bilo bi lepo kad bi moglom jer je program stalno ukljuce pa ga application manager nemoze izbrisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
Onda uradi ovo sto ti je @wayfaringpilgrim rekao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Pitanje:
Ubacio sam u svoj n70 ActiveLock v1.0 S60..Stavio sam zashtitu na sms, galeriju, i mem karticu ( na FExplorer i file manager). Deshava mi se sledece:

- ako dobijem sms za vreme razgovora telefonom, ne mogu ga pogledati dok ne upalim pa ugasim tel : zavrshim razgovor, ukucam PIN za ActiveLock, al ne reaguje..Ne mogu uci ni u meni

- pri paljenju telefona je moguce uci u bilo koji od ovih foldera koje sam zakljuchao-naime, chim se upali tel udjesh u npr poruke, pre nego ih ActiveLock zakljucha. Prevedeno na srpski: ima 3-4 sekunde lufta izmedju podizanja sistema i startovanja ActiveLocka..

Neko zapazio slichno? ...reshenje?
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 11:02:52 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Meni zato Webgate Advanced Device Locks radi fenomenalno. Sve je lepo oko ovih besplatnih aplikacija, ali eto, uvek se pokaže neki bug, dok se oko fenomenalnog ADL-a nema šta prigovoriti - radi bolje nego što se od njega očekuje. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia N70
Ja Webgate Advanced Device Locks koristim vec 5 meseci i do sada nisam imao nijedan od navedenih problema,tako da ti je moj savet da predjes na ADL.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 12:45:07 od nikolavasic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
I po meni je Advanced Device Locks nesto najbolje sto je za symbian napravljeno Smiley

Jedna je stvar kada sakrijes neke poruke, ali kad stavis sifru na ceo Messaging... milina  Smile

Mada ipak ovaj Intellisense.Infotech.ZPlus.v1.00 je najkompletniji program za svoju namenu i svakako ga uvek treba imati u telefonu...

Jel znate mozda koji je default unlock code? Znaci probao sam 12345, 0000 i tako dalje i kada unesem stari unlock code - fabricki, pa onda novi i ponovim ga i uzmem done, dobijem poruku invalid code.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Ne znam na koji program mislis - za ADL je default unlock code 0000, a za ovaj drugi sam zaboravio - davno sam isprobavao tu app...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Za ADl sam pitao. Probao sam i 0000 i nije htelo, ili sam omanuo pri kucanju. Sada sam probao i radi. Ne znam sta je bilo, ali bitno je da sada radi. Tnx. Smile

Ajde kada smo vec ovde da pitam i ovo. Da nema neki program kao sto je ovaj, ali koji moze da se podesi da se pokrece i aktivira samo u odredjenim profilima. Treba mi recimo da kada aktiviram profil koji mi je aktivan kada sam van kuce, pokrenem program, jer tada hocu da stitim podatke od raznih radoznalih ljudi. Kada sam kod kuce i kada mi je telefon na general profilu, glupo mi je da mi se telefon zakljucava i da stalno moram da ga otkljucavam da bih usao u poruke, galeriju ili notes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
Uf, ne verujem da tako nesto postoji.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.