Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:02:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstavljamo kreatin AKG  (Pročitano 7006 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

@Uboje

Mislim da to sto pises za X-Fitness i nije neka velika preporuka s obzirom da se radi o jednom od najgorih casopisa iz oblasti fitnessa i bodybuildinga kod nas... Nemoj ovo licno da shvatis, ne znam ni ko si ni sta si, ali generalno gledajuci, kod nas malo koji casopis moze da se pohvali takvim fantasticnim vizuelnim karakteristikama a tako losim sadrzajem i kvalitetom clanaka u samom casopisu...
Prosto se ne zna za koga su clanci u casopisu pisani, za nekoga ko ima neko osnovno znanje o datoj oblasti ili za onoga ko se veoma razume, pa cak i profesionalno bavi tim stvarima... Sve sto se pise deluje nabacano, vise kao "clanak do 300 karaktera bez nekog velikog smisla" nego kao strucni text koji bi na popularan nacin trebalo da neke stavri priblizi ljudima koji ne znaju posto ipak mislim da je to populacija kojoj se casopis obraca... Mislim da se veliki prostor daje nekim ljudima koji svojim radom i rezultatima nikako nisu zasluzili da budu tu ali ipak, to je moje skromno misljenje a uredjivacka politika je nesto sasvim drugo (da ne pricam o tome sto ogromna vecina autorskih textova nije ni potpisana)...
Generalno, casopis se zasniva na, moram priznati, sjajnim slikama (bez Alexovih, milsim da ni slike ne bi bile toliko dobre), mnooogo reklama (jeste, od sponzora se zivi) i to je to...
Ne zelim da ovim osporavam bilo ciju strucnost ali jednostavno receno, u clancima se ta strucnost cak ni ne nazire...
J**iga, mozda je moje misljenje malo heavy ali jednostavno sam to morao da napisem Smile

ma ja sam napisao clanak jer me je vlasnik pitao da mu napisem i ja sam to uradio , autorski tekstovi su potpisani a ostali tesktovi su ono sto je vec malo bolje upucenima poznato ali to onima koji bas i nisu upuceni to predstavlja novinu , x-fitness je vise za sire narodne mase koje se bave fitnesom a malo stvari ima o bodibildingu mislim onih na koje si i ti sigurno mislio ali ipak malo ljudi je bas zainteresovano za bodibilding tako kada bi bio strucniji onda se ne bi prodavao kao sto se sada prodaje , ovako je razumljiv svima a pre svega rekreativcima jer kako se meni cini on je za njih i pravljen jer su ona vecina koja cita x-fitness  , jos nesto sto se tice autorskih tekstova  tesko je izmisliti nesta novo i clanci u stranim casopisima su samo obrade i kombinacije istrazivanja , mozda neki casopisi sponzorisu neka istrazivanja pa izadju u njima ali nasi casopisi sigurno nemaju para za to
kako to mislis daje se prostor ljudima koji to misu zasluzili , mozda si upravu ja nisam zasluzio , ali kada kazes to navedi ko nije zasluzio a ne ovako

sto se tice slika , vlasnik te slike kupuje od navedenog a ima i dosta slika nasih autora , mnogo reklama je jer se od toga zivi mala je srbija drugo i flex je pun reklama

a sto se tice strucnosti , pa tekstovi se moraju pisati takvim jezikom , zamisli kada bi poceli da upotrebljavaju strucne izraze kako bi neki ne upuceni citalac bilo sta razumeo ipak je ovo casopis za sire narodne mase , naravno da ja imam mnogo zamerki ali shvatam kome je casopis namenjen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da,da... dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta kart

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Galaxy S2

ma ja sam napisao clanak jer me je vlasnik pitao da mu napisem i ja sam to uradio , autorski tekstovi su potpisani a ostali tesktovi su ono sto je vec malo bolje upucenima poznato ali to onima koji bas i nisu upuceni to predstavlja novinu , x-fitness je vise za sire narodne mase koje se bave fitnesom a malo stvari ima o bodibildingu mislim onih na koje si i ti sigurno mislio ali ipak malo ljudi je bas zainteresovano za bodibilding tako kada bi bio strucniji onda se ne bi prodavao kao sto se sada prodaje , ovako je razumljiv svima a pre svega rekreativcima jer kako se meni cini on je za njih i pravljen jer su ona vecina koja cita x-fitness  , jos nesto sto se tice autorskih tekstova  tesko je izmisliti nesta novo i clanci u stranim casopisima su samo obrade i kombinacije istrazivanja , mozda neki casopisi sponzorisu neka istrazivanja pa izadju u njima ali nasi casopisi sigurno nemaju para za to
kako to mislis daje se prostor ljudima koji to misu zasluzili , mozda si upravu ja nisam zasluzio , ali kada kazes to navedi ko nije zasluzio a ne ovako

sto se tice slika , vlasnik te slike kupuje od navedenog a ima i dosta slika nasih autora , mnogo reklama je jer se od toga zivi mala je srbija drugo i flex je pun reklama

a sto se tice strucnosti , pa tekstovi se moraju pisati takvim jezikom , zamisli kada bi poceli da upotrebljavaju strucne izraze kako bi neki ne upuceni citalac bilo sta razumeo ipak je ovo casopis za sire narodne mase , naravno da ja imam mnogo zamerki ali shvatam kome je casopis namenjen

Da ne razvodnjavamo temu, drago mi je sto se u nekim stvarim slazemo a i cini mi se da slicno gledamo na tematiku sto je po meni sasvim ok...
Sto se tice strucnosti autora, kao sto i sam kazes, clanci se prevode i obradjuju iz stranih casopisa tako da se sve svodi na cist prevod i stampu a ne na znanje samih autora, ali se cini da ni oni ponekad ne znaju o cemu pisu nrgo da je sve to tu , eto tako, radi popunjavanja prostora... Na stranu to sto ogromnu vecinu instruktora iz pomenute teretane znam, posto sam i sam bi deo X-komune jedno vreme, takod a otrpilike mogu da sudim o njihovoj strucnosti... Mislim da se slazes sa mnom da jednog trenera ne cini kolicina steroida upotrebljenih u jedinici vremena, vec nesto mnogo kompleksnije...

Pozdrav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

ma ja sam napisao clanak jer me je vlasnik pitao da mu napisem i ja sam to uradio , autorski tekstovi su potpisani a ostali tesktovi su ono sto je vec malo bolje upucenima poznato ali to onima koji bas i nisu upuceni to predstavlja novinu , x-fitness je vise za sire narodne mase koje se bave fitnesom a malo stvari ima o bodibildingu mislim onih na koje si i ti sigurno mislio ali ipak malo ljudi je bas zainteresovano za bodibilding tako kada bi bio strucniji onda se ne bi prodavao kao sto se sada prodaje , ovako je razumljiv svima a pre svega rekreativcima jer kako se meni cini on je za njih i pravljen jer su ona vecina koja cita x-fitness , jos nesto sto se tice autorskih tekstova tesko je izmisliti nesta novo i clanci u stranim casopisima su samo obrade i kombinacije istrazivanja , mozda neki casopisi sponzorisu neka istrazivanja pa izadju u njima ali nasi casopisi sigurno nemaju para za to

Da ne razvodnjavamo temu, drago mi je sto se u nekim stvarim slazemo a i cini mi se da slicno gledamo na tematiku sto je po meni sasvim ok...
Sto se tice strucnosti autora, kao sto i sam kazes, clanci se prevode i obradjuju iz stranih casopisa tako da se sve svodi na cist prevod i stampu a ne na znanje samih autora, ali se cini da ni oni ponekad ne znaju o cemu pisu nrgo da je sve to tu , eto tako, radi popunjavanja prostora... Na stranu to sto ogromnu vecinu instruktora iz pomenute teretane znam, posto sam i sam bi deo X-komune jedno vreme, takod a otrpilike mogu da sudim o njihovoj strucnosti... Mislim da se slazes sa mnom da jednog trenera ne cini kolicina steroida upotrebljenih u jedinici vremena, vec nesto mnogo kompleksnije...

Pozdrav...

pa clanci nisu prevedeni samo to se tebi samo cini jer dugo se nije nista novo izmislilo a i promene koje se desavaju u bodibildingu su male tako da tebi i meni izgleda kao da je uzeto od nekle jer smo upoznati sa materijom ali to su stvari poznate svima koji su iole upuceni u ovaj sport znaci opste poznate stvari koje su u primeni dugo godina tako da pisanje o tim stvarima nije samo prevodjenje jer kao sto sam rekao to su opste cinjenice i niko nema autorska prava na to , i ja znam neke instruktore i meni se nesvidja kako oni rade ali to je njihov nacin , i naravno da steroidi nisu ono sto cini instruktora dobrim ako mislis na bodibildere extreme gyma oni su dobili internaciolnalne sertifikate za trenera (znam za njih troje ili cetvoro)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:02:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.