Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Председник је добио Србију  (Pročitano 6975 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ево га опет овај болесни фашиста Ахе   . СМРТ ФАШИЗМУ!
Ти си бре за жаљење. Какве то родитеље имаш када нису успели да ти пренесу ни минимум домаћег васпитања и да од тебе направе бар нешто налик на нормалног човека?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Pozdrav AxeZ!

Pusti radikale nek kukaju Smiley

Kao sto neko rece OVO JE ZA ZORANA!

Srbija ide u EVROPU!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Нешто лепо и у Србији да се деси...Свака част свима који су изашли и изборили се за нормалнију државу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
moji roditelji su slazu sa mnom u svemu, tako da nije moj nivo da mene neko vaspitava nego da ja vaspitavam nekoga ko je nalik @AxeZ
Cinjenica je to da su mentalno zaostali oni koji su glasali za glupog naduvenog, prepotentnog, arogantnog Tadica, koji omalovazava nas narod. Radikali vaze kao intelektulaci koji ne filozofiraju vec cine dela, a ne kao vi sto zaludjujete ceo narod vasom filozofijom i uvodite nam razne  gluposti sa zapada i Evrope i unistavate danasnju omladinu. Zelim da sto pre pukne Tadic i budu na kolenima svi glupi smrdljvci koji su za njega.
Tadic nece nista da uradi pametno i dalje ce da budi oni problemi koji su do sada bili, ali ovaj narod nikako da se opameti, nego tera neki glupi inat.

@Stane

Srbija vec jeste u Evropi, mozda je tvoj problem sto ne znas geografiju
Mi treba da se trudimo da budemo bolji od evropskih zemalja na svoj nacin, a ne da ponizavamo nas narod i smatramo da su oni bolji od nas.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Axez... zaista me ponekad zabrinjavas...
Mislim nije zdravo to ... jebes mi sve, al nije zdravo... posebno kad se javljas ti cija stranka ima glasova na nivou statisticke greske...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 529
Citat: ENERGY

Ti koji su glasali za Nikolica stvarno nisu normalni.

sta da im radis... moramo i njihov glas da ispostujemo...
al' dobro, prosecan glasac radikala ima oko 65 godina, sto ce reci - penzioner, tako da oni polako odlaze, u vecna lovista...
buducnost ostaje nama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
tako je, Peco...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Citat

ENERGY Napisao:

Ti koji su glasali za Nikolica stvarno nisu normalni.

??????

sta da im radis... moramo i njihov glas da ispostujemo...
al' dobro, prosecan glasac radikala ima oko 65 godina, sto ce reci - penzioner, tako da oni polako odlaze, u vecna lovista...
buducnost ostaje nama...

Sta?, odakle ti taj citat, ja tako nesto nisam napisala i ne mogu zato sto sam Protiv Tadica i podrazumeva se da sam glasala za Tomu Nikolica.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svaciju pobedu i svaciji uspeh treba postovati. I dan danas postujem slobine uspehe na izborima i svih onih koji su posle njega i za vreme njega uspevali nesto da urade. Imati 1.700.000 glasova vise je nego sto su ikad radikali imaju, pa i u najboljim danima, a Tadic je to uspeo da skupi bez obzira na sve svadje i prepirke izmedju njega i njegovih partnera. To je za respekt. Toma je isao sam protiv svih [kao sto obicno i ide kad je bilo sta u pitanju] napravio je lep rezultat al je popusio... idemo dalje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
ОРАО ЛЕТИ САМ, А ВРАПЦИ У ЈАТУ!  Smile
Тако вам је и са радикалима, ипак је далеко лепше и часније бити `орао` и чекати своју прилику  Wink.

Него, и на овим изборима смо добили у већини општина (више од 100), што значи да ће бар пола Србије бити радикално после следећих локалних избора (а вероватно и много више, јер неће ићи баш сви заједно против нас па ће им се гласови осути). Значи полако, тако је и раније опозиција почела да руши Слобин режим из локала. Обзиром да је и поред покушаја сатанизације и прокуживања Српске радикалне странке и саме идеје радикализма, поред неравноправног положаја, ипак скоро милион ипо грађана показало спремност да гласа за нас, значи да се та лоша слика и страх који медији покушавају да улију људима од `радикализације` дефинитивнио разбија и да СРС полако али сигурно јача и да напредује ка узимању власти.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.