Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 11:40:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednik države, šta je to?  (Pročitano 5580 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Mora se ceniti kod njega to sto ne uzurpira vlast. Bar je ne uzurpira kako je Sloba to uradio.
Tadic ne uzurpira vlast? To moze da izjavi samo neko ko ne zivi ovde ili se pravi da ne vidi ono sto svi vide.
Sloba je bio veci demokrata od svih koji su se izredjali posle njega (sto premijeri, sto predsednici).
Sa Tadicem je doslo vreme totalne uzurpacije finansija, medija,...Sve odluke se predstavljaju kao najbolje resenje i ne postoji alternativa. Zivimo u mraku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Pogresno shvatate sta znaci predsednik drzave, ni jedan predsednik nije stvorio drzavu, nego narod, on pregovara u nase ime...

Mene zaboli uvo ko ce doci neka dodje i sam cigan ali da ne krade kao ostali, da posteno radi, ova govna necu ni da spominjem u nazad i trenutno sto su na vlasti.... jer nisu ni za bolnicu...

On meni nije dao nista niti sam sta ja trazio od njega, od njega zahtevam da ne baca pare od poreza, nego da pravlno postupa sa njima... i da radi u cilju gradjana a ne interesa stranke!!!!!!

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
To je ona stvar što može da te zgazi , zato pazi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
To je ona stvar što može da te zgazi , zato pazi. Smile
Može da te zgazi kad zna svoj posao, i u suštini predsednik i treba da bude beskrupulozan, al kad završava poslove koji su od državnog interesa. Što znači i da ubija ako treba, al ne za interese svoje fotelje, nego za poslove za koji su mandat dali građani Srbije. Ne treba on svako veče da se slika, nego da u pozadini i daleko od javnosti rešava probleme, koje regularno, koje neregularno. A u pravu si, to je u sređenim državam mesto sa kojim se nije šaliti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Sloba i jeste bio veliki demokrata.
izbacio sve u sivoj ekonomiji, mucke, sverc, ubijanja po ulicama (masovno).
Sigurno su ti prijali njegovi ratovi. Iz kamenjara odakle si dosao u Beograd cini ti se da zivis u Nju jork. Jos sto rece Jovo Kapicic da dodju vremena kad sam ja Bog, pa da ubijem koga hocu i evo demokratije.
Tadic povlaci sve Slobine posledice. Tajkuni drze pare, a svi do jednog su Slobini tajkuni. Privatnici koji su za vreme Slobe prisvojili najvaci deo drustvene imovine drmaju u korupciji.
Crvena satanisticka bradata banda podrzava sve sto je destruktivnost, mesa se u svaku poru drutvenih aktivnosti.
To je sve nasledjeno. Plus pola miliona ispuzanih ispod raznoraznih kamenjara, ucili u pecinama da samo treba stici do beograda, ubiti useliti se i delirti spomenice.
Za taj se percin izvlaci Srbija danas a ne za papin i sorosev.
nema bato, granice zatvorene, a i kad se sada otvaraju vaze druga pravila.Ostala droga, a i tamo Obama salje trupe da preseca kanale. Drogu valjaju pametniji i spretniji i organizovaniji.
Ovo drugo nema nista. Nista ne radi, nista se ne proizvodi jedino da jos udaris malo Slobine demokratije pa da pocnes da koljes okolo. Ovoga puta ces se nameraciti na sunarodnike, koji nisu nimalo naivni ni manje zajebani po tom pitanju. nema materijala za ubijanje, pljackanje, svercovanje ode demokratija u qrac.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja Shkorpi živim u Šumadiji, moji preci već više od 200 godina. A inače tačno je da imam poreklo sa kamenjara, sa dedine strane sam poreklom iz Hercegovine Smile
Pa ne ubija se svoj narod, nego ko što je DB nekad radio ... recimo kad je Arkan ubio onog direktora Ine što je zapalio u Nemačku sa tankerom nafte. Šta misliš čemu inače služe CIA, Mosad, FSB itd? Pa da kontrolišu i kriminal između ostalog i da ga iskoristi za probleme koji se nalaze u "sivoj" zoni. To je Sloba koristio za interese pljačke i očuvanja svog položaja. Onda su došli ovi iz DOS-a i rasformirali DB, a bez tajne službe i policije ti je predsednik samo figura bez ikakvog stvarnog uticaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Ja Shkorpi živim u Šumadiji, moji preci već više od 200 godina. A inače tačno je da imam poreklo sa kamenjara, sa dedine strane sam poreklom iz Hercegovine Smile
Pa ne ubija se svoj narod, nego ko što je DB nekad radio ... recimo kad je Arkan ubio onog direktora Ine što je zapalio u Nemačku sa tankerom nafte. Šta misliš čemu inače služe CIA, Mosad, FSB itd? Pa da kontrolišu i kriminal između ostalog i da ga iskoristi za probleme koji se nalaze u "sivoj" zoni. To je Sloba koristio za interese pljačke i očuvanja svog položaja. Onda su došli ovi iz DOS-a i rasformirali DB, a bez tajne službe i policije ti je predsednik samo figura bez ikakvog stvarnog uticaja.
Nisam tebi to napisao, a karikirao sam celu pricu oko dolaska u Beograd. Nekada se dolazilo da radis, ucis itd, u zadnjih 20 godina se dolazi kao 45-e, da ubijas, pljackas, trazis sise od partije, pljujes i slavis diktatora.
E sada nema odakle, bukvalno nema. nema Tasicevih kuca u centru da udju njih 200 u jednu kucu, zazidaju, (Vilotoici majku vam dusmansku) prave rupe za kenjanje (ko je srao pored rupe?) . Sada rodjaci zive u stanovima od 1000 maraka, pa nece nikog da prime. Moze kod Miska i kod Pece, ali tamo ne sme da se priblizi.
Pusti ti Sumadiju. Sumadija je gore prosla od Vojvodine.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 11:40:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.