Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 11:01:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: previse mlada? ali zaljubljena.  (Pročitano 5360 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hehe, moram da se nasmejem, slatko je to kad si mlad, pa ti se svide takvi likovi koji vole dasmekaju mlade curice, nemoj da ga zavodis, nije ti to potrebno , mlada si i nemas pojma koliko muskaraca ima da prodje u tvom zivotu, nemoj da oblacis, kratke suknjice, cizmice itd. bice vremena za to, samo smireno i nadji nekog vrsnjaka, shvati da je sve u zivotu prolazno i sreca i tuga, a ti idi dalje, potrudi se da uzivas u zivotu i da od njega uzimas najbolje sto mozes..

pozzz kosovka-devojka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N73 ME
a extra sto si 6 godina mladja od njega.... za njega si ti samo devojcica... da ga zavedes? tesko.... njegov odgovor na sve to ce biti:"Idi kuci popij mleko pa na spavanje,dete"...

A, mozda ce reci: "Idemo kod mene kuci da popijemo nesto, pa na spavanje". Obicno to tako "face" rade   Smile  Salim se, najbolje bi bilo da ti poslusas svoje prijateljice   Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 18:57:35 od spellerberg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350
Па, ако су то (главни у друштву, фаца међу девојкама, згодан и прелеп) особине због којих се заљубљујеш у неког, онда стварно не знам шта да ти кажем...

А остало ти је c@ther!nee лепо објаснила...

slazem se u potpunosti....

a extra sto si 6 godina mladja od njega.... za njega si ti samo devojcica... da ga zavedes? tesko.... njegov odgovor na sve to ce biti:"Idi kuci popij mleko pa na spavanje,dete"...

A, mozda ce reci: "Idemo kod mene kuci da popijemo nesto, pa na spavanje". Obicno to tako "face" rade   Smile  Salim se, najbolje bi bilo da ti poslusas svoje prijateljice   Smile

i s ovim...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Sony xperia tipo
Па, ако су то (главни у друштву, фаца међу девојкама, згодан и прелеп) особине због којих се заљубљујеш у неког, онда стварно не знам шта да ти кажем...

Па, наравно, кад сам се ја прва сложила са оним што си ти написала...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350

Па, наравно, кад сам се ја прва сложила са оним што си ти написала...  Smile

pa naravno... Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung Z400
ne mogu da verujem da ovo govorim, i nikad nisam verovao da cu ovo reci, al ajde: i muskarci znaju da budu svinje... ko sto su zene cesto vestice  Smile Smile

djubre prepotentno, dize nos tu, i izivljava se na osobama kojima je do njega stalo....

a ti ako ga volis, zbog njega, nemoj da se smuvas s njim i da pristane... - ako vas neko vidi, moze da ga prijavi, i ode ti decko u zatvor... a vrlo lako mogu da vas prijave, ostale ljubomorne devojke... tako da preboli ga.... i furaj dalje... Smile
a i roditelji ce da te __________ sama upisi na crtu... ponasace ti se cale ko cika nikola, posle takve veze...

tako je jedan tip, 26-28 god  setao jednu ortakinju (moju ortakinju, njemu moze cerka da bude), ja joj lepo rekao.. posle saznali roditelji, em su ga prijavili... a sad ... cale joj ko cika nikola.... cak me pitao da je pratim... posto sam ti ja Tesla u moje selo... pitao me da nadjem neki prislusni uredjaj(  verovala ili ne.... nije zajebancija... sto bi te lozio...)... ja nisam hteo... ipak  nije ok  da joj to radim.... ali eto...  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 22:23:45 od Ukika »
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 11:01:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.