1. Намерно нас подјебава, али ми смо се истриповали да нас не цени? Јако интересантно... 2. Ми смо се истриповали да нас не цени, али треба да плачемо сад што нас не цени?! Значи или смо се истриповали да нас не цени, или нас не цени, не може и једно и друго...
« Poslednja izmena: 03. Avg 2012, 19:44:04 od gagijk »
Vidite da je i Daneta lako iznervirati kad mu znas slabu tacku Ni jedan provokator na svetu nije idealan postoji samo onaj kome ljudi ne znaju slabu tacku.
Vidite da je i Daneta lako iznervirati kad mu znas slabu tacku Ni jedan provokator na svetu nije idealan postoji samo onaj kome ljudi ne znaju slabu tacku.
,,Pogledajte kakav sam kersme! Ajde pogledajte molim vas. Jako sam pametan i znam puno o provokatorima jer sam jedan od njih i najveci sam, najbolji. Spoznajte moju silu, koliki sam ultimativni jebac! ''
1. Намерно нас подјебава, али ми смо се истриповали да нас не цени? Јако интересантно... 2. Ми смо се истриповали да нас не цени, али треба да плачемо сад што нас не цени?! Значи или смо се истриповали да нас не цени, или нас не цени, не може и једно и друго...
Kao prvo, on to kucka, vama, internet botićima, za koje ga zabole đoka i pre svega sam na to mislio, što ne znači da je sve to što je izrečeno na njegov račun, a posebno ne da ne poštuje sagovornika. Vi njemu niste doslovce sagovornici. Ali, idemo redom.
Napisao sam da vas namerno podjebava a vi se tripujete kako je on šabančina nevaspitana i kako vas ne ceni. Posle toga sam napisao "ajd sad plačite što vas ne ceni" jer još samo to fali. A, da, zaboravio sam da ovde ima mnooogo bukvalista i internet jebača koji su spremni da pronađu "grešku" u rečenici, iako se zna na šta sam mislio. Da, tako je, trebalo je da napišem "ajd sad plačite što mislite da vas ne ceni" umesto "ajd sad plačite što vas ne ceni".
Majko Božja s kim se raspravljam. U pravu si.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2012, 20:02:37 od Raća_5 »