od kad na bureku postoji diktatura moderatora neznalica koji brisu i lockuju sve postove koji demantuju njihove nebuloze. konkretno govorim za pc kliniku i nazovimoderatora djwhitea?
tip samo prosipa netacne informacije i zbunjuje ljude, a onda brise i lockuje sve sto je protiv toga.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2005, 11:26:33 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nemam ja nista protiv da se sa konkretnim prituzbama obratis, ali ovakve izjave su notorne gluposti. On za tebe nikad nece biti "nazovi moderator" i jedna poruka nikad nece biti "sve sto je protiv toga" Prva recenica je sve rekla, kad si mogao sve da nazoves neznalicama ovo posle i nije tako cudno i strasno. Ako hoces nesto konkretno da kazes za to postoji nacin. Ovo nije prihvatljiv nacin, i nikad nece biti.
[Locked]
djwhite je upozoren procitao je, skrenuo sam mu paznju na neke stvari nema potrebe da se raspravlja.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!