Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlozi i komentari: Slike i klipovi sa ex-yu prostora  (Pročitano 3071 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
A zar svi ti ljudi koji su samo konzumenti, i koji svojim materijalnim i duhovnim mogucnostima uslovljavaju popularnost svega toga sto prate, ne mogu jednom da daju svoje savete????

Znaci ti duhovno i materijalno potpomazes ovaj forum? Materijalno znam da to ne radis a za duhovno necu da komentarisem.

Citat
Zar je tesko postovati samo citace vovg foruma kojih je oko 1000 puta vise nego onih koji stavljaju nesto? Zar su oni manje bitni? Kakve veze ima sto nas jos 999 nije postovalo nista? Mi trazimo samo dobar film od nasih rezisera!

Koji god dobar film da sam odgledao u bioskopu ili kupio (znaci dao novac) ja nisam komentarisao reziseru niti bi on prihvatio da mu to kupci rade. Ovo je sve free i to zapamti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple 15
Posto te vidim, briga za supermoda, ajd da pokusam ponovo...

Citat
Ako imas neki konkretan predlog, mozes da ga postavis u odgovarajucem forumu Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ne brze od zivota!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
dajte vi neki clip ili sliq pa cemo mi lako !  Smile
IP sačuvana
social share
bolje 15min. kasnije nego 15godina ranije!
            ne brze od zivota!
sky forever!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dragi Shone,

Bez ljutnje, ali zasti ti ne mozes da prihvatis dobru kritiku? Rad moderatora ovog foruma je suvise subjektivan, bez nekog velikog postovanja kvaliteta, Samo kvantitet je osnovna fora-da forum traje sto duzeee, a na njemu ima 95% bespotrebnih postova.

Molim vas da vas posao radite bolje, nije vazno sto niste placeni, i ja nisam placen za svoju muziku, pa ponekad se pojavi neka pesma i zazivi u novosadskim tamburaskim kafanama, na zadovoljstvo moje i onih kojih slusaju...

Uostalom, tesko je razgovarati sa nekim ko dobronamerni kritiku prihvata kao napad na njegovu licnost! Da li se ikada mozemo nauciti da zajedno svi ucimo? Da li je funkcija modratora toliko velika? da neko od vas ne moze da kaze: Hej brate, OK, pa moze to i bolje, hajde da ovu temu napravimo bez roka trajanja, hajde da je ne razvodnimo, hajdemo samo kvalitet...Al' ipak bolje je da broj stranica bude impozantan;)

Zato, molim vas sve:

- budimo racionalni
- ne pitajmo primitivno: a gde si ti bio do sada? a sta si ti postavio?
- ukidajmo svaki komentar pa i ovaj moj!
- dajmo samo originalne filmove i slike!

Budimo mi razumni krojaci ovog foruma, a ne ponekad nerazumni moderatori! makar da cenzurisu kako treba, nego cenzurisu svakog ko se razlikuje!

Oprostite, ali stanje je jednako kao u novinama - dzaba vam internet!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I zasto moderatorska mora da bude poslednja? Da slucajno ne stavljate vi snimke na ovaj forum? Ili mozda neki drugi ljudi?

Zasto tolika sila?

Mi samo trazmo: manje komentara-samo filmovi i slike!

Ko je od moderatora shvatio to? dajte ljudi, malo smanjite broj stranica, samo to trazimo.

Nadam se da me necete obrisati, nadam se da ce ovo svi procitati i dobronamerno shvatiti, hajde da budemo (budete) najbolji forum u okolini, a ne da se zezamo sa kradenim i ponovljenim, i groznim filmovima...

Volim vas sve... Tema je bez premca, samo ne razvodnjavajte...

Moderatori, bez losih misli,

Svi se mi u istom ulju przimo, Ne budite poslanici, vec moderatori...

Veliki pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Svi se u istom ulju przite.. samo oni rade ko konji, a vi kukate a ne doprinoste forumu ni na koji nacin.
Moderatori nisu savrseni.. ali su daleko bolji nego sto ih zasluzujete.
Forum nije savrsen.. ali je takodje daleko bolji nego sto ga zasluzujete.
Takodje.. ti si redovan vec tri godine a registrovan si pre godinu i po i proveo si za to vreme na forumu celih 2 dana i frtalj...
Ovo ostalo patetisanje je stvarno smesno.. poslanici, grozni filmovi, krojaci foruma, cenzurisu svakog ko se razlikuje... i to ko postavlja snimke, slike, i uredjuje forum...
Ti bi otprilike hteo da mi izigravamo bebisitere ... e pa vidis.. mi za to zaista nemamo vremena... na nama je da to sve bude koliko god moguce sredjeno.. i sredjeno je... daleko vise nego sto bi bilo na nekom drugom mestu...
Vi trazite .. nesto od nekog...

Kaze se Hvala!
Veliko Hvala za sav trud i napore koje ulazete, jer nas niko ovakve ne bi trpeo.

I onda mi kazemo dovidjenja.
Lock.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.