Voleo bi da se uvede zastavica - trobojka bez obelezja za RS da ne bi morali koristiti srbijansku a ni ovu nasu ... nadam se da ne trazim puno... a da zastupam misljenje i ostalih iz RS
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Zastava SFRJ je uvedena jer je to bila realna drzava u kojoj su mnogi od nas rodjeni, Republika Srpska je samo entitet. Ja to postujem, sto se licno mene tice, ja sam za to da se uvede, ali to podrazumeva da treba ubaciti i Kosovo i Vojvodinu, Sandzak i sve druge, jer bi to odredjeni broj ljudi koji na toj teritoriji zivi, zeleo...
Dakle.. moracete se zadovoljiti srpskom ili zvanicnom bosanskom zastavom...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!