Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ti si zaboravio, ja jesam imao avatara, ako mi ne vjeruješ pitaj moderatora vlado85, sa nacionalističkog podforuma! Kako ću da nađem od njih 100 , koji je moj izgubiću vrijeme i živce!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Iskreno nisam toliko kompjuterski obrazovan da razumijem šta ti znači google cache, ali ja imam najmanje 5 svjedoka sa foruma koji će potvrditi da sam ja sve do neki dan do nisam izmjenio potis imao gore pomenutog avatara i to je jedna od mana da kad izmjeniš nešto u profilu, a ono ti se svatar izgubi , svašta! Znam da je to moj problem ,a li sam se nadao i nadam se i nadaću se da će ga neko prepoznati i javiti mi, nadam se ima još dobrih ljudi!