Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ...  (Pročitano 2818 puta)
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 94
Mislim da dosta ljudi mesa pojmove "forum" i "tema".

Dakle softver koji pokrece sve ovo zove se phpBB. To je u stvari jedna velika skripta koja je radjena u programskom jeziku Php. Ovo BB je skracenica za Bulletin Board (diskusione grupe). Dakle, phpBB jeste forum sistem. Tu naravno moze imati vise foruma, kao sto ih i ovde ima, znaci npr. internet zarada, psiholog online, filmovi itd... Forumi mogu biti organizovani u kategorije kao sto je to ovde odradjeno, radi lakse orijentacije.

Tema (topic, thread) svi znamo sta je, znaci kad se vodi rasprava o necemu. Tema nije isto sto i forum.

Znaci hijerarhija je ovakva:

phpBB--->(Neki) Forum----> Tema------> Postovi u toj temi

Hijerarhija se moze videti na pri vrhu neke teme.

Valjda je sad malo jasnije.
IP sačuvana
social share
Najuspešniji ljudi su oni za koje nikada nećete saznati.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Razjasnio sam ja to na par mesta... no... ne vredi Smiley
Steta je sto phpbb nema mogucnost pravljenja podforuma, imam neke skripte koje mu to mogu dodati, ali je stravicno bugovito Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
Citat: SerbianFighter
Nema ovde malo ljudi... ima 200 clanova sa vise od 10 poruka. Nije to tako malo... a iz dana u dan sve ih je vise.

http://www.chillout.co.yu/forum/com/memberlist.php
http://www.chillout.co.yu/forum/com/index.php

uporedite br chlanova sa preko 10 postova i br. tema!
IP sačuvana
social share
"Let the music play on
Just until I feel this misery is gone
Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong
Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..."
Barry White RIP:(
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
S obzirom na to da ja nisam hteo da stavljam na sajt forum oglasi i da je burek samo forum, a ne forum u okviru portala i nije neka razlika.
Takodje, na chillu mozes pisati samo o muzici i muzickim desavanjima a takav forum nisam nikada hteo da imam. Ja sam hteo mesto kakvog nema , na kom ce biti opustena atmosfera na kom ce biti zezanje ali i ozbilnij tema. Chill se vidi iz home rezima a burek ne, dok smo bili u home, sve je bilo mnogo jednostavnije. Koliko se moze videti tamo je ubedljivo najveci forum gde se trpa smece dok mi ipak pokusavamo da napravimo kvalitetne diskusije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pola foruma se svodi na suvi chat jer doticnog nema na sajtu.
Za razliku od toga mi nase privatne price pricamo na chatu pa zato dnevno ima oko 350 postova, ali su bar 50% vrlo kvalitetni.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
pa ono ok!
Dao sam primer da i malo teme moze biti dobro!
al ok ovo je vash forum ja sam samo chlan!
Dobro je i ovako!
IP sačuvana
social share
"Let the music play on
Just until I feel this misery is gone
Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong
Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..."
Barry White RIP:(
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ono nije dobro... nema ni jedna konkretna tema, prica se samo o clubbingu, u stvari chata se samo o clubingu, svaki drugi post je ili od jedne reci ili offtopic... znam jebote clan sam od oktobra, samo ne dolazim jer mi se smucilo Smiley ono nije cafe forum , ono je samo mesto za chat...
Mislim ok, ako su oni to hteli da naprave, ali ja necu.
Jer ja tamo nemam gde da pricam [a jos manje sa kim] o onome o cemu ovde na dobrom delu foruma pricamo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 94
Ma kakav crni ChillOut forum, tu nema diskusije nikakve Smiley

Tamo ljudi ne shvataju osnovnu zamisao diskusija. Bolje bi bilo da odu na chat i ispricaju se a ne onako. Mislim ono je bas bedak kad vidis npr. 10 ugnjezdenih citata i ispod toga kao sadrzaj posta jedan smajli Smiley

Tamo je kvantitet na prvom mestu, a kvaliteta ni nema Smiley Zao mi je ali tako je. Mislim nije da nema spasa, moglo bi se srediti sve kad bi ono neko moderisao na pravi nacin, al ko ce sad da sredjuje onoliko silno djubre.

Za razliku od Chilla, Burek mu dodje kao opusteno mesto gde mozes da prodiskutujes o svemu i svacemu a da te niko ne ispljuje ili nesto tome slicno.

Evo i ja sam se malo aktivirao Smiley
IP sačuvana
social share
Najuspešniji ljudi su oni za koje nikada nećete saznati.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Tako je zoki Smiley
Idemo do pobede Smiley
Salim se... jebiga chat je otovoren da se ne bi pricalo onako na forumu, oni su otvorili forum da ne bi morali da se muce oko chata, ovde samo dignes skriptu i sve radi... gde bre jedan covek moze da sredjuje onoliki forum Smiley moze, ako samo gleda i nista ne radi, ali to nije moderisanje Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.345 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.