Mislim da dosta ljudi mesa pojmove "forum" i "tema".
Dakle softver koji pokrece sve ovo zove se phpBB. To je u stvari jedna velika skripta koja je radjena u programskom jeziku Php. Ovo BB je skracenica za Bulletin Board (diskusione grupe). Dakle, phpBB jeste forum sistem. Tu naravno moze imati vise foruma, kao sto ih i ovde ima, znaci npr. internet zarada, psiholog online, filmovi itd... Forumi mogu biti organizovani u kategorije kao sto je to ovde odradjeno, radi lakse orijentacije.
Tema (topic, thread) svi znamo sta je, znaci kad se vodi rasprava o necemu. Tema nije isto sto i forum.
Znaci hijerarhija je ovakva:
phpBB--->(Neki) Forum----> Tema------> Postovi u toj temi
Razjasnio sam ja to na par mesta... no... ne vredi Steta je sto phpbb nema mogucnost pravljenja podforuma, imam neke skripte koje mu to mogu dodati, ali je stravicno bugovito
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Let the music play on Just until I feel this misery is gone Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..." Barry White RIP:(
S obzirom na to da ja nisam hteo da stavljam na sajt forum oglasi i da je burek samo forum, a ne forum u okviru portala i nije neka razlika. Takodje, na chillu mozes pisati samo o muzici i muzickim desavanjima a takav forum nisam nikada hteo da imam. Ja sam hteo mesto kakvog nema , na kom ce biti opustena atmosfera na kom ce biti zezanje ali i ozbilnij tema. Chill se vidi iz home rezima a burek ne, dok smo bili u home, sve je bilo mnogo jednostavnije. Koliko se moze videti tamo je ubedljivo najveci forum gde se trpa smece dok mi ipak pokusavamo da napravimo kvalitetne diskusije.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pola foruma se svodi na suvi chat jer doticnog nema na sajtu. Za razliku od toga mi nase privatne price pricamo na chatu pa zato dnevno ima oko 350 postova, ali su bar 50% vrlo kvalitetni.
"Let the music play on Just until I feel this misery is gone Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..." Barry White RIP:(
Ono nije dobro... nema ni jedna konkretna tema, prica se samo o clubbingu, u stvari chata se samo o clubingu, svaki drugi post je ili od jedne reci ili offtopic... znam jebote clan sam od oktobra, samo ne dolazim jer mi se smucilo ono nije cafe forum , ono je samo mesto za chat... Mislim ok, ako su oni to hteli da naprave, ali ja necu. Jer ja tamo nemam gde da pricam [a jos manje sa kim] o onome o cemu ovde na dobrom delu foruma pricamo.
Ma kakav crni ChillOut forum, tu nema diskusije nikakve
Tamo ljudi ne shvataju osnovnu zamisao diskusija. Bolje bi bilo da odu na chat i ispricaju se a ne onako. Mislim ono je bas bedak kad vidis npr. 10 ugnjezdenih citata i ispod toga kao sadrzaj posta jedan smajli
Tamo je kvantitet na prvom mestu, a kvaliteta ni nema Zao mi je ali tako je. Mislim nije da nema spasa, moglo bi se srediti sve kad bi ono neko moderisao na pravi nacin, al ko ce sad da sredjuje onoliko silno djubre.
Za razliku od Chilla, Burek mu dodje kao opusteno mesto gde mozes da prodiskutujes o svemu i svacemu a da te niko ne ispljuje ili nesto tome slicno.
Tako je zoki Idemo do pobede Salim se... jebiga chat je otovoren da se ne bi pricalo onako na forumu, oni su otvorili forum da ne bi morali da se muce oko chata, ovde samo dignes skriptu i sve radi... gde bre jedan covek moze da sredjuje onoliki forum moze, ako samo gleda i nista ne radi, ali to nije moderisanje