Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 09:47:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F117 - manipulisanje javnoscu u USA  (Pročitano 6393 puta)
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ne bogumi, ja sam ti elitista koji bi da svetom vladaju samo magovi i vestice.

A sto se tice "hvatanja", nisam se bavio samo tvojom nepismenoscu, na koju ti reagujes, nego sam takodje tvojim sopstvenim citatima opovrgao tvoju neistinu da toboze nisi bio napao sve Jevreje nego samo clanove americke vlade -- mnogo opasniju od nepoznavanja pravopisa.

E sad to sto tebi ne izgleda "pametno" da se ukazuje na greske i/ili lazi u tvom licnom ili uopste antisemitskom (da to trabunjanje velikodusno udostojim naziva:) "rasudjivanju", za mene je samo potvrda moje prvobitne kvalifikacije mentalnih kapaciteta antisemita en général.

Немам намјеру да се објашњавам са тобом, на шта сам мислио кад сам оно написао...

Nema tu sta da se objasnjava.

1. Napisao si nesto vrlo uvredljivo za sve Jevreje i potpuno antisemitsko.

2. Ja sam pokazao da je Pinter -- Jevrejin i Nobelovac -- bio jedan od ljudi koji su najsnaznije podrzavali Srbe kad su ih napali hriscani Amerikanci.

3. ti si onda rekao da toboze nisi mislio na sve Jevreje (ukljucujuci one kao sto je Pinter), nego samo na Jevreje u americkoj vladi -- i da si navodno tako i bio napisao.

4. Ja sam pokazao da ta tvoja tvrdnja nije istina, jer si bio okarakterisao sve Jevreje, toboze citirajuci nekakvog "Шопенхауерма".

5. Onda ti odbijas da se suocis sa cinjenicom da si lagao u jednoj od te dve tvrdnje, a obe ne mogu da budu istina.

6. Dakle, nemas sta da "objasnjavas", jer je sve sasvim jasno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
Ja sam pokazao da je Pinter -- Jevrejin i Nobelovac -- bio jedan od ljudi koji su najsnaznije podrzavali Srbe kad su ih napali hriscani Amerikanci.

Pinter hmm....dobro jeste,a sta cemo sa Olbrajtovom koja je predvodila hriscanske Amerikance?Sta cemo sa Dzonatanom Levijem(Balistika ucestvovao 1999),sta cemo sa Linkoln Erorom(Vojna baza Albanija,kapetan 124 Squad Appachi ucestvovao 1999),sta cemo sa Rahman Hofmanom(Air force ucestvovao 1999)....mislim ima tu delom neka istina ...pa samo vidi koliko je Americkih jevreja ucestvovalo direktno u napadima na nas.....,a sta cemo sa politickim lobijem(o kome nemamo tri blage) itd.
Mislim nabrojao sam imena samo onih kojih sam uspeo da se setim ,al mislim kad bih cackao da bi nasao mnogo veci broj. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
1. Ja nisam rekao da nema nijednog, nego da nikako ne moze da se kaze "svi" ili "Jevreji" nego samo "neki".

Isto vazi cak i za Hrvate. Nisu svi Hrvati ustase -- naravno da nisu -- iako bivsa SR Hrvatska jeste danasnji Ustashistan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6030
Javnost u usa je veoma podlozna (kao i ova ovde) manipulaciji preko medija, specijalno onaj sloj ljudi ( koji cini vecinu) prosene i ispod prosecne inteligencije. To se naravno obilato koristi, specijalno u usa jer je vecina ljudi tamo naviknuta da im se sve servira sazvakano i do pola svareno, da ne bi zamarali mozak.
Sto se jevreja tice i bilo kojeg drugog naroda idiotski je trpati sve ljude u isti kos, specijalno na osnovu religije ili boje koze.
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Naravno slazem se sa obojcom ,ne treba globalizovati stvari.Nije cela nacija kriva zbog pojedinaca,nego problem je sto ih ima mnogo vise koji su nam naneli zla nego dobro ,to sam mislio.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 09:47:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.