zasto moderatori ne sankcionisu twice-a koji non stop vredja i preti. meni to ne smeta, ali ako vec crowz brise svaku moju poruku koja je po njemu vredjanje (a nije) ne znam zasto onda to ne radi u slucaju twice-a?
Ko to kaze da moderatori ne sankcionisu i druge clanove, pa i twice-a?
Dosta postova sam i njemu obrisao i dosta sam ga puta opominjao. Tebe koliko vidim nije niko. Brisem potpise u kojima ima uvredljive sadrzine, pogorovo zastava nezavisnog Kosova itd.
Nemoj samo da krenes sa onim cuvenim "ugrozavanjem prava" na koja se zalis vec nekoliko dana. Svaki clan moze da prijavi pretnju ili uvredu.
Ko to kaze da moderatori ne sankcionisu i druge clanove, pa i twice-a?
Dosta postova sam i njemu obrisao i dosta sam ga puta opominjao. Tebe koliko vidim nije niko. Brisem potpise u kojima ima uvredljive sadrzine, pogorovo zastava nezavisnog Kosova itd.
Nemoj samo da krenes sa onim cuvenim "ugrozavanjem prava" na koja se zalis vec nekoliko dana. Svaki clan moze da prijavi pretnju ili uvredu.
na to se ne zalim ja nego crowz, ali on otvoreno vredja. kazem opet meni to ne smeta, ali ako meni brises i najobicnije zastave a njemu ne brises pretnje i najgore uvrede
na to se ne zalim ja nego crowz, ali on otvoreno vredja. kazem opet meni to ne smeta, ali ako meni brises i najobicnije zastave a njemu ne brises pretnje i najgore uvrede
Nisam razumeo prvi deo posta al ajd. Tebi ne brisem najobicnije zastave, tebi brisem zastave koje vredjaju 80% srpske populacije. Tako da su twice-ove uvrede u poredjenju sa tvojim uvredama zaista beznacajne...
Ајде кад већ кукаш ко нека баба и жалиш се на мене да се и ја огласим... Вређање? Па декларисао си се као педер... И сад ти смета кад ја кажем педерчина? Педер, педерчина, фегет, хомос... Све је то исто само је питање сленга, неко користи ово неко оно. Или те вређа кад кажем да је педерлук болест? Жали се оном ко вам је успоставио дијагнозу. Претим? Тако што кажем да ће педери у случају геј параде добити батине? Не буди смешан.
Веома занимљиво, сами за себе кажете да сте педери, декларишете се да сте педери, хоћете на улицу да јавно свима кажете да сте педери... А кад вас неко назове педерима ви кукате како вас вређа.