Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanje  (Pročitano 998 puta)
14. Jun 2008, 23:10:28
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
zasto moderatori ne sankcionisu twice-a koji non stop vredja i preti. meni to ne smeta, ali ako vec crowz brise svaku moju poruku koja je po njemu vredjanje (a nije) ne znam zasto onda to ne radi u slucaju twice-a?
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Ko to kaze da moderatori ne sankcionisu i druge clanove, pa i twice-a?

Dosta postova sam i njemu obrisao i dosta sam ga puta opominjao. Tebe koliko vidim nije niko. Brisem potpise u kojima ima uvredljive sadrzine, pogorovo zastava nezavisnog Kosova itd.

Nemoj samo da krenes sa onim cuvenim "ugrozavanjem prava" na koja se zalis vec nekoliko dana. Svaki clan moze da prijavi pretnju ili uvredu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ko to kaze da moderatori ne sankcionisu i druge clanove, pa i twice-a?

Dosta postova sam i njemu obrisao i dosta sam ga puta opominjao. Tebe koliko vidim nije niko. Brisem potpise u kojima ima uvredljive sadrzine, pogorovo zastava nezavisnog Kosova itd.

Nemoj samo da krenes sa onim cuvenim "ugrozavanjem prava" na koja se zalis vec nekoliko dana. Svaki clan moze da prijavi pretnju ili uvredu.

na to se ne zalim ja nego crowz, ali on otvoreno vredja. kazem opet meni to ne smeta, ali ako meni brises i najobicnije zastave a njemu ne brises pretnje i najgore uvrede
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
na to se ne zalim ja nego crowz, ali on otvoreno vredja. kazem opet meni to ne smeta, ali ako meni brises i najobicnije zastave a njemu ne brises pretnje i najgore uvrede

Nisam razumeo prvi deo posta al ajd. Tebi ne brisem najobicnije zastave, tebi brisem zastave koje vredjaju 80% srpske populacije. Tako da su twice-ove uvrede u poredjenju sa tvojim uvredama zaista beznacajne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Ајде кад већ кукаш ко нека баба и жалиш се на мене да се и ја огласим...
Вређање? Па декларисао си се као педер... И сад ти смета кад ја кажем педерчина? Педер, педерчина, фегет, хомос... Све је то исто само је питање сленга, неко користи ово неко оно.
Или те вређа кад кажем да је педерлук болест? Жали се оном ко вам је успоставио дијагнозу.
Претим? Тако што кажем да ће педери у случају геј параде добити батине? Не буди смешан.  Smile

Веома занимљиво, сами за себе кажете да сте педери, декларишете се да сте педери, хоћете на улицу да јавно свима кажете да сте педери... А кад вас неко назове педерима ви кукате како вас вређа.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile

lock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.