Mozda ce wam owo zwuchati kao glupo pitanje ali mene owo stwarno zanima. Koja je swrha moderatora znam,ali me zanima shta neko treba da uradi da bi postao moderator??? i od chega to zawisi???? hwala!!!!
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
treba da se ponasas kao normalan clan...da ne trcis za tim previse jer sto vise trcis to ti je dalje...moras pokazati zainteresovanost za tu funkciju i zalaganje odredjenom dijelu foruma....i tek onda da vidis sa sf-om ako bude dobrog raspolozenja da ti da to zvanje...
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
ako ne bude bio dobre volje... napravis dobar bunker negdje oko kuce(zgrade zavisno gdje zivis) stavis sljem na glavu naoruzas se dobro i molis boga da ti podari malo srece da se izvuces sa samo laksim povredama!!!
Vec je bilo i previse vakvih tema. Ukratko trebas biti aktivan i redovan clan i svojim postovima trebas doprinositi razvoju foruma i jacanju kvaliteta diskusija. Kada to postignes neko ce te sigurno primetiti ...