ne znam gde da se obratim pa moram ovde.... korisnik rinaka me na svim političkim forumima vređa i moja mišljenja uvek dočekuje sa tvrdnjam da sam bolestan samo zato što nemam isto mišljenje kao on.... da bih se obraćao moderatorima za svaku njegovu poruku i uvredu na svim forumima nije moguće, jer je to gotovo svaka njegova poruka stoga vas molim da preduzmete nešto...........
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
sikiriki2 zna rinaka pretjerati, ali ima on svoje razloge i nema tako liberlane stavove kao ti! Ali sam uz rinaku 100% zato što sam na politici dovoljno dugo i dovoljno dugo pratim vaše postove!
Kao što gazda kaže odregovaće modeatori i nije trebalo ovako javno da se žališ, toliko moderatora ima, pa si mogao da svima pošalješ po jednu poruku kako te rinaka vrijeđa!
A možeš i da vidiš toleranciju na dijelu, http://forum.burek.com/index.php/topic,161372.0.html ti takođe kršiš pravilnik iz člana 1. , i niko ti ništa za to nije prigovorio! A ja sam se javio , jer vjerovatno rinaka ne zna da ga ovde ovako javno tužiš , ovo je jako nisko od tebe!
Krajnje neukusna tema. Hiljadu puta je receno da se na uvrede ne odgovara uvredama. Doticni (sikiriki2) takodje se jako dobro snalazi u uzvracanju uvreda tako da je ovo los pokusaj da se predstavis kao ugrozena jedinka iliti nevinasce.
Za sve nejasnoce se mozes obratiti meni na PP, rado cu ti poslati bar 20 tvojih poruka gde takodje vredjas.