evo imam problem zelim da posaljem sf poruku e-mailom za personalizovan avatar ali mi javlja gresku drugu sasvim normalno saljem evo koju gresku prijavi kad saljem sf-u An error occured while sending mail.The mail server responded:that domain isn't in my list of allowed rcpthosts(#5.5.3-chkuser).Please verify that your e-mail address is corect in your mail preferences and try again.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ali ja primam bez ikakvih problema mailove vec vise od godinu dana na taj nalog, samo od tebe nece, dakle to je tvoj problem, jer ja trebam tebi a ne ti meni Registruj novi mail, ako nece iz thunderbirda hoce iz webmaila.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!