Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlog da se uvede porez na kućne ljubimce  (Pročitano 4613 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
zameniću nik sa nisam_kreativanTM Smile jeste dobra ideja to sa čipovima...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson k750i
zameniću nik sa nisam_kreativanTM Smile jeste dobra ideja to sa čipovima...

pa fora je da se uvede neki red, ida se te zivotnje na neki nacin zastite , a ove sto su na ulici za njih bi trebalo da ima i azil koji bi brinuo o njima i trazio im nove vlasnike.

ovaj porez mi je totalno trula ideja, jer kao prvo ti cuvas i hranis tu zivotinju samim tim ti drzavi placas porez jer drzava uzima porez na svu robu i svaku trgovinu.

oustalom ako bi taj novac isao u neke dobre svrhe, recimo azili za zivotnje, zdravstvo i sta ti ja znam ok i da platim, al brate ovo ce ionako da uzme neki vicic , dacic, djilas, a mozda sa tim parama plate mrkonjiceve dugove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
jeste dobra ideja to sa čipovima...

Životinja čip dobije pri vakcinaciji protiv besnila. Doduše, više psi nego mačke. Sa mačkama to ide malo drugačije i retko ko čipuje mačku.

Ovom problemu treba da se pridje ozbiljnije. Lupiti porez i "to bi bilo to" nije rešenje. Slivanjem tog poreza u nekakvu kasu prestaje svaka naša obaveštenost šta se sa tim novcem radi.

Lutalice su veliki problem, ima ih mnogo, napuštenih i bačenih mačića skoro na svakom ćošku. Šinteri tu nisu rešenje problema.

Dalje, vidim da imamo drugi problem a to su opasne pasmine koje vlasnici ne kontrolišu. Možda ne bi bila loša nekakva kategorizacija tog poreza po rasama i malo žešće kazne prilikom kršenja zakona o slobodi opasnih pasmina. Ja nešto ne primećujem da doge imaju korpu dok se neometano, bez povoca, šetaju mestima gde su mala deca na tik do njih.

I tako....ima puno toga da se reši oko životinja, ali ponavljam, ja sam za to da se odredi ozbiljnija kancelarija pri vladi koja će se baviti ovim problemom koji nije nerešiv, samo malo više ozbiljnosti i stvarne brige za životinje a ne samo pare, pare, pare...dajte pare, plaćajte porez.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
  Mi živimo u državi u kojoj se bukvalno i na vazduh plaća porez tako da me ovo ne čudi. Kad se bolje razmisli predlog uopšte nije loš ali samo u sličaju da se sa tim dobijenim novcem plate ljudi koji bi umesto da ubijaju kastrirali napuštene životinje. Time bi se pored smanjenja broja lutalica zaposlio još neko. Ovo je ovde naravno utopija jer niko živ ne zna gde bi te pare završile. U mom gradu, na primer, opština je dobila novac pre nekoliko godina od EU da naptavi centar za prikupljanje animalnog otpada (stočnog groblja) i ona je to i uradila ali nikad nije počela sa radom. Sve su stopirali političari u opštivi koji su imali svoje kandidate a pomenuti centar je jedan od modernijih u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Понекад су људи напросто генијални ...

Citat
Prema tom predlogu građana ovog dela grada, vlasnici bi bili obavezni da mesečno plaćaju 2.000 dinara po kućnom ljubimcu. Građani su se odlučili da nadležnima u gradu upute ovakav predlog jer, kako kažu, ne mogu da se izbore s mnoštvom napuštenih pasa i mačaka.

.
.
.

On objašnjava da bi to bilo regulisano uvođenjem poreza na kućne ljubimce.

логично је ... проблем превише напуштених паса и мачака решићемо тако што ћемо наплаћивати држање паса и мачака који нису напуштени... где ћеш логичније...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Pa to je standardno kod nas, gomila ne placa struju, udri po ovima sto placaju, gomila radi na crno, povecaj poreze ovima sto placaju, ljudi izbacuju zivotinje na ulicu, nastavak se namece  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
то за струју ми је тек посебан идиотизам ...

''пријавите комшију локалног мученика који се илегално прикачио на бандеру јер леба нема да једе, ко краде струју краде од свих нас имајте то на уму ... а за ове највеће дужнике што не плаћају струју типа Коле Коцка Шећера и разна јавна и друга предузећа за њих не брините то није страшно, прави проблем су локалци и Ганци који украду који киловат месечно ... ''

не знам на којој тачно радијској станици пичи та реклама ал сваки пут ми дође да бацим пеглу а задовољим се променом станице ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
  Za struju ne znam ali znam da imam vikendicu na kojoj sam hteo da napravim vetrenjaču jer nigde nema bandera. E za to se plaća porez i to na vazduh.
  Popis i pelcovanje životinja izgleda lepo u teoriji ali je u praksi drugačije. Znam to, radio sam to u srednjoj na praktičnoj nastavi. Na pitanje imate li psa kažu nemam a psi šetaju ispred tebe. Kad ih pitaš čiji su oni si komšijini. Veterinari jedva dođu u selo kravu da otele, to je stanje na terenu. Sela su se inače stopila sa gradom tako da je najolje hvatati i kastrirati. Ne može da se razmnožava, nije agresivan a ostalo je u životu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pa to je standardno kod nas, gomila ne placa struju, udri po ovima sto placaju, gomila radi na crno, povecaj poreze ovima sto placaju, ljudi izbacuju zivotinje na ulicu, nastavak se namece  Smile

E to je ta famozna formula  Smiley 1

Citat
логично је ... проблем превише напуштених паса и мачака решићемо тако што ћемо наплаћивати држање паса и мачака који нису напуштени... где ћеш логичније..

Logika nam je jača strana...nigde veze ali je bitno da je to neko "smislio".

Citat
Za struju ne znam ali znam da imam vikendicu na kojoj sam hteo da napravim vetrenjaču jer nigde nema bandera. E za to se plaća porez i to na vazduh.
  Popis i pelcovanje životinja izgleda lepo u teoriji ali je u praksi drugačije. Znam to, radio sam to u srednjoj na praktičnoj nastavi. Na pitanje imate li psa kažu nemam a psi šetaju ispred tebe. Kad ih pitaš čiji su oni si komšijini. Veterinari jedva dođu u selo kravu da otele, to je stanje na terenu. Sela su se inače stopila sa gradom tako da je najolje hvatati i kastrirati. Ne može da se razmnožava, nije agresivan a ostalo je u životu.

To je taj fenomenalni mozak koji seče uši, krpi dupe a ostane i bez ušiju i bez dupeta.... Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Citat
Logika nam je jača strana...nigde veze ali je bitno da je to neko "smislio".

права трагедија је што ће либерални клинци слични овој будали, посвађани с логиком, ал друштвено активни, активни на часовима, ради да пишу семинаре и показују интересовање да се до пертли увлаче у аналне отворе професора истих таквих квалитета ... по завршеним студијама којекаквих друштвених факултета почети од предлагања оваквих идеја а завршити на местима где ће одлучивати о нечему. Небитно колико те одлуке биле јадне ил небитне ... ал такви ће одлучивати бре о нечему у име неког ...

а једини квалитет који их квалификује и једини квалитет који имају јесте само та воља да буду активни. Замисли овог творца генијалног решења на неком месту у неком министарству ... а таквих ако нема сечем курац правим роштиљ ... за четр особе барем  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.