Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:48:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hitna pomoc fakultet  (Pročitano 3086 puta)
19. Jan 2016, 10:44:57
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 180
Browser
Chrome 47.0.2526.83
E, ovako, zanima me kako ide prebacivanje sa smera na smer na istom fakultetu.Fora je u tome sto se bodovima iz skole necu proslaviti, pa sam primoram da pomocu stapa i kanapa jurim faks.Inace hteo sam da se upisem na smer sa manje bodova tj. onaj koji ce mi biti najlakse da spremim, a da se kasnije prebacim.I to cu uraditi na FTN-u u New Now-u. (nadam se)
A da, nemoj te me slati da se raspitam na faksu, kulturno me odjebavaju. Smiley ...i planiram da to uradim na pocetku godine
« Poslednja izmena: 19. Jan 2016, 12:22:04 od Grobaroos »
IP sačuvana
social share
  $hOmI 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
LG G3
Prvo i logično mora da ostane mesta na tom smeru,ako ima mesta pišeš molbu dekanu da se prebaciš i tu detaljno obrazložiš zašto to hoćeš.

Ali ja mislim da ćeš se teško odmah prebaciti,već ćeš da dobiješ odgovor završi tekuću godinu pa kad budeš upisivao drugu prebaci se,a i imaćeš mesta garantovano.

Tako su bar kod mene radili upadali na motorno vozila gde je mala zainteresovanost pa kad izguraju prvu onda se mahom prebacivali na bezbednost saobraćaja,čak su i predmeti isti tako da nsiu polagali ni razliku u ispitima.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 180
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.106
E sad, hoću da upisem animaciju u inženjerstvu na ftn-u ali  je minimalan broj bodova prosle 2015. za upis bio oko 90+, a prethodne godinu/dve je bilo oko 60tak pa mi je to skroz poremetilo planove i sad tražim način kako da se dokopam do tog fakulteta jer me interesuje. Ako bilo kod zna kako da dospem do tog faksa nek otkuca koje slovo ovde, puno mi znaci  Smile ....il' nek mi kaze da sam imao vrlo realne vizualne halucinacije i da nije bilo 90 bodova na rang listi  Smile
IP sačuvana
social share
  $hOmI 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
LG G3
Koliko bodova treba za upis ti zavisi od konkurencije i zainteresovanosti za taj smer.Tako da niko ne može sa sigurnošću da ti kaže treba toliko i toliko.Ako ima dosta kandidata sa 90+ bodova onda će biti potrebno tih 90+ bodova za upis,ali ako iam recimo najviše kandidata sa recimo 70+bodova onda će granica biti 70+.

Dakle idi lobiraj da bolji đaci en upsiju taj smer i upašćeš lagano  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:48:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.