Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebacivanje podataka sa Nokie 9110 na 9500  (Pročitano 1334 puta)
09. Maj 2005, 22:36:35
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Dugo koristim nokiu 9110 i sad sam nabavio nokiu 9500, ali imam problem jer ne mogu prebaciti podatke sa 9110 na 9500. Ima li netko bilo kakva iskustva s tim problemom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jedino rucno. Nikako drugacije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Valjda nije tako loše. Poludicu ako budem sve morao prepisivati, odnosno naj vazniji su mi kontakti. Ovo sam nasao na Nokiinim stranicama, ali je tako loše objasnjeno da niststa ne kapiram, odnosno tako ne radi jer spremaju podatke u razlicitim vrstama fileova

Bravo za Nokiu i objasnjenja 

A: To transfer data from the Nokia 9110 Communicator to your Nokia device:
1. Synchronize the calendar and contacts data on the Nokia 9110 Communicator with a compatible PC using Nokia PC Suite for the Nokia 9110 Communicator.
2. Install Nokia PC Suite for your new Nokia device on the computer.
3. Use the new Nokia PC Suite to synchronize the calendar and contacts data with your new Nokia device.

Smile  Smile  Smile

Evo i link

http://www.nokia.com/faqsearch/ShowQA?id=38403&prod=743&ch=66329&si=0&reg=3&adv=false&qt=%20How%20can%20I%20transfer%20data%20from%20my%20Nokia%209110%20series%20Communicator%20to%20my%20Nokia%209500

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Pa to znači da treba da sinhronizuješ 9110 preko njegovog pc suite-a sa kompjuterom i kontakti ti se prebace u outlook, adress book, ili šta već, onda instaliraš pc suite za 9500 i njega sinhronizuješ sa kompom, odnosno prebaciš kontakte iz outlook-a ili adress book-a.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kontakte mozda mozes da prebacis... mislio sam na ostalo...
Jebiga.. u vreme kad je 9110 bio aktuelan, pa i 9000 nisam imao pravo da eksperimentisem pa ne znam da li je moguca sinhronizacija sa outlookom.. ako jeste.. na konju si .. ako nije... kontaktiraj nokiju na support...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
HVALA na trudu, uspio sam!

Sve navedeno vec sam ranije pokusao i to preko Outlooka i preko pc suitea za nokiu 9110, ali nije radilo (moze koristiti svoj program=DOBRO ili outlook za kontakte u kombinaciji sa pc suiteom=LOSE ali OBAVEZNO u ovom slucaju).

Smile Tajna je u tome da prvo koristis stari program za nokiu 9110 i outlook i kada sve kontakte prebacis, sto nikako nije bez problema (nije potrebno txt fileove, oni mogu i rucno) TEK ONDA i NIKAKO ranije instaliras novi nokia pc sute, pa ponovo prebacis na 9500 kontakte iz outlooka!

Dodatni problem je kod sinkronizacije izmedju BILO KOJE Nokie i outlooka sto se gube kontakti, tj brojevi telefona koji nisu definirani u outlooku, odnosno njihov naziv, npr drugi broj za GSM ili npr. tel(servis) !!!!!!!!!!

Takodjer postoji problem kod definicije za sinkronizaciju npr. frst name, last name, i drugo.

Ako neko bude imao slican problem rado cu mu objasniti SVE detalje.

Malo nevezano za temu, ali imam detaljne sheme za nokiu 9110 i nesto raznih programa za mobitele. Kome da ih posaljem ako ima interesa za objavu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne moras tako, ako imas kontakte u outlooku, mozes ih exportovati u vcf a smartvcard cita vcf i prilicno sam siguran da postoji za s80 platformu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Mozda nisam dobro objasnio problem. Nije problem u Nokiama, nego u Outlooku.
Kad u nokii upises vise od 4 broja telefona za jedan kontakt (moje obje nokie to podrzavaju) ili nedaj boze u nokii nazoves tel broj drugacije osim kako to podrzava outlook (npr DVA GSM-a, ili uz broj telefona upises, kako to nokia dozvoljava, neku napomenu), onda kod sinhronizacije sa outlookom GUBIS te brojeve telefona u Outlooku, ali na srecu ne i u uredjaju  (osim ako radis upload sa outlooka na nokiu).

Jedan od problema je sto novi nokia pc suite nema svoj preglednik kontakata na PC-u (kao onaj stari za 9110), nego koristi outlook za spremanje i pregled (OK, ima backup, ali to nije to), tako da se brojevi moraju spremati po outlookovim pravilima, a istovremeno postoji mogucnost puno konfornijeg uredjivanja po nokiinim pravilima koja se u ovom slucaju ne mogu koristiti bez gubitka brojeva.

Jedno pitanje, sto je to smartvcard, pretpostavljam program za symbian (isprika zbog moje neukosti),
i jedna sugestija, odnosno molba: moze li se otvoriti poseban dio ili posebno oznaciti koji programi rade na s80 platformi
Moram naglasiti da nisam nezahvalan, Symbian download je stvarno impresivan i za svaku pohvalu, ali ako ne pise za koju je platformu, svaki put instaliram, shvatim da ne radi i onda ponovo deinstaliram..........  Smile   Jasno mi je da je vecina za s60, ali ako slucajno nesto naleti za s80 bilo bi super da se posebno objavi.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2005, 17:15:29 od TTBIP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da.. program za procesiranje kartica iz outlooka tj uopste vcf formata....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.