IN < - Pravilnik ~ Politicki ~ Geopoliticki forum - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: vlado85 :
Dobrodosli na Politicki ~ Geopoliticki forum. Ako zelite da ucestvujete u diskusijama, molim procitajte pravilnik. Pravilnik ce vam pomoci da upoznate osnovna pravila ponasanja na Politickom forumu. Naucite da se ponasate i budite primer objektivnog i kvalitetnog ucesnika diskusija.Pravilnik politickog foruma:1) Zabranjeno vredjanje!  Sva vrijedjanja koja se pojave na forumu bice ostro sankcionisana. Clanovi su duzni da prijave moderatoru sva vrijedjanja koja primjete. Zabrana se odnosi kako na vrijedjanje clanova, tako i na vrijedjanje drugih lica. (politicara, istoricara, poznatih licnosti iz razlicitih sfera zivota… )

2) Zabranjeno otvarati teme koje nemaju veze sa politikom. Sve tema koje nemaju veze sa politickim forumom bice uklonjene. Takodje ce biti uklonjene i teme koje su iste ili previse slicne vec postavljenim. Duznost svakog clana je da pogleda da li se tema koju zeli da postavi vec nalazi na forumu.

3) Zabranjeno slati komentare koji se ne odnose na temu. Svaki komentar koji se ne odnosi na temu bice obrisan, a clan ce biti upozoren od strane moderatora.

4) Zabranjeno slati vise poruka za redom. Slanje vise poruka za redom smanjuje preglednost teme. Ako ste nacinili gresku u pisanju poruke, mozete je ispraviti klikom na opciju u gornjem desnom uglu poruke.
 
5) Zabranjeno pisanje ALL CAPS. Takvo se pisanje po internet bontonu smatra vikanjem, a to ovde nije dobrodoslo. Koristite opciju bold  kad nesto zelite da naglasite.

6) Zabranjeno repliciranje na odluke moderatora na temi. Kada moderator da neki komentar, opomenu, donese neku odluku u vezi sa temom ili nekim ucesnikom u diskusiji, ta odluka je konačna! Svaka eventualna replika smatrace se za krsenje ovog pravilnika i bice editovana ili obrisana!

7) Kada korisnik dobije javnu opomenu duzan je svoje ponasanje korigovati u skladu sa njom. Ukoliko se to ne desi, korisnik moze biti udaljen sa foruma, narocito ako se takvo ponasanje u proslosti ponavljalo.
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo