Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Nov 2024, 03:33:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pravila - postovati ili ne?  (Pročitano 6889 puta)
17. Feb 2009, 08:10:27
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Listajuci stranice, raznorazne diskuije nadjoh vise slicnih tekstova...

Citat
Cтално слушамо "ПРАВИЛА" понашања од жена. Е, сада ми мушки доносимо своја правила!

ОВО СУ НАША ПРАВИЛА :

Обрати пажњу... Сва су под бројем "1" по важности НАМЕРНО!

1

♥ Женске груди постоје да би се у њих буљило. Немојте то побогу покушавати променити.

♥ Научите правила коришћења WC шоље. Одрасле сте особе. Ако је даска доле, дигните је горе. За коришћење исте, нама је потребно да буде горе, а вама да буде доле. Ми вама никада не приговарамо када даску оставите доле, зар не?

♥ Субота = Спорт и Спортска кладионица. Променити то је као да желите променити законе по којима постоје плима и осека.

♥ Шопинг НИЈЕ спорт. И не, ми никада нећемо мислити другачије.

♥ Плакање и цмиздрење је исто што и уцена.

♥ Када вам нешто треба, питајте. Да то мало појаснимо :
- Ми не разумемо ваше дискретне знакове!
- Ми не разумемо када околишате!
- Ми не разумемо кад нам нешто покушавате рећи!
-ЈЕДНОСТАВНО ТО РЕЦИТЕ!

♥ "ДА" и "НЕ" су сасвим нормални и уобичајени одговори на питања која постављате

♥ Немојте нас мучити својим проблемима, осим ако стварно желите да их решимо. Јер ми то радимо, решавамо проблеме. За сажаљење имате своје пријатељице.

♥ Главобоља која дуго траје је велики проблем. Посетити лекара!

♥ Све што је мушкарац рекао пре 6 месеци више не вреди. Заправо, сви наши коменти постају неважећи после 7 дана.

♥ Ако сте умислиле да сте предебеле, можда стварно и јесте! Немојте нас то онда ни питати

♥ Ако нешто што смо ми рекли може бити интерпретирано на два начина, а један од тих вас љути или повређује, знајте да смо ми заправо мислили оно друго

♥ Можете нас замолити да вам у нечему помогнемо или можете рећи како хоћете да вам помогнемо
- НЕ једно и друго заједно
- Ако већ знате како је нешто најбоље направити, онда то саме и направите

♥ Док гледамо утакмицу, реците све што желите, али искључиво за време реклама.

♥ Кристоферу Колумбу нису требале смернице за време вожње, па не требају ни нама.

♥ СВИ мушки виде само 16 боја, као Windows default settings
- Бресква, на пример, је воћка, а не боја.

♥ Ако нешто сврби, биће почешано. Ми то једноставно тако радимо.

♥ Када вас питамо шта се десило и ви кажете "НИШТА", ми ћемо се понашати као да је све у реду. Знамо да лажете, али ко ће се сада борити за истину...

♥ Када постављате питање на које мислите да нећете добити одговор, добићете одговор који нисте очекивале.

♥ Када идемо негде, нама је у реду све што обучете, стварно.

♥ Немојте нас испитивати о чему размишљамо, осим ако нисте спремне да причате о :
- Сексу,
- Спорту или
- Аутомобилима

♥ Имате довољно одеће

♥ Имате и превише ципела

* ДОДАТАК!
- све под број "1" :-)

♥ У случају да женско вози, а неко од нас има дозволу, обавезно сести на место возача, ради опште безбедности!

♥ Смирено прихватити када спусте слушалицу свом дечку кад скапирају да их је надмудрио и победио у расправи... Прихватите пораз ВИШЕ :-)

♥ Изненађења су за нас приоритет. То не сме да се поквари! Ако лепша половина тражи да им се нешто купи, то никако не треба урадити! Тада изгубимо жељу да им купимо било шта

♥ Шта год жене радиле, и ми можемо супротно! Да ли ће то икад икоме бити јасно

U prvi mah se nasmejah od srca ... Ima istine, ima realnih stvari... Ali sta sa onim ne realnim... Koje u vecini muskarci stavljaju u prvi plan kao nesto potpuno normalno. I sto bi zene recimo prihvatale okava pravila, kako bi izgledala "zenska pravila" ... Verovatno opsta suprotnost ...

Uopste sto kontriramo jedni drugima...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vamos a la playa

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 680
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.48
mob
Samsung E250
Listajuci stranice, raznorazne diskuije nadjoh vise slicnih tekstova...

Citat
Cтално слушамо "ПРАВИЛА" понашања од жена. Е, сада ми мушки доносимо своја правила!

ОВО СУ НАША ПРАВИЛА :

Обрати пажњу... Сва су под бројем "1" по важности НАМЕРНО!

1

♥ Женске груди постоје да би се у њих буљило. Немојте то побогу покушавати променити.

♥ Научите правила коришћења WC шоље. Одрасле сте особе. Ако је даска доле, дигните је горе. За коришћење исте, нама је потребно да буде горе, а вама да буде доле. Ми вама никада не приговарамо када даску оставите доле, зар не?

♥ Субота = Спорт и Спортска кладионица. Променити то је као да желите променити законе по којима постоје плима и осека.

♥ Шопинг НИЈЕ спорт. И не, ми никада нећемо мислити другачије.

♥ Плакање и цмиздрење је исто што и уцена.

♥ Када вам нешто треба, питајте. Да то мало појаснимо :
- Ми не разумемо ваше дискретне знакове!
- Ми не разумемо када околишате!
- Ми не разумемо кад нам нешто покушавате рећи!
-ЈЕДНОСТАВНО ТО РЕЦИТЕ!

♥ "ДА" и "НЕ" су сасвим нормални и уобичајени одговори на питања која постављате

♥ Немојте нас мучити својим проблемима, осим ако стварно желите да их решимо. Јер ми то радимо, решавамо проблеме. За сажаљење имате своје пријатељице.

♥ Главобоља која дуго траје је велики проблем. Посетити лекара!

♥ Све што је мушкарац рекао пре 6 месеци више не вреди. Заправо, сви наши коменти постају неважећи после 7 дана.

♥ Ако сте умислиле да сте предебеле, можда стварно и јесте! Немојте нас то онда ни питати

♥ Ако нешто што смо ми рекли може бити интерпретирано на два начина, а један од тих вас љути или повређује, знајте да смо ми заправо мислили оно друго

♥ Можете нас замолити да вам у нечему помогнемо или можете рећи како хоћете да вам помогнемо
- НЕ једно и друго заједно
- Ако већ знате како је нешто најбоље направити, онда то саме и направите

♥ Док гледамо утакмицу, реците све што желите, али искључиво за време реклама.

♥ Кристоферу Колумбу нису требале смернице за време вожње, па не требају ни нама.

♥ СВИ мушки виде само 16 боја, као Windows default settings
- Бресква, на пример, је воћка, а не боја.

♥ Ако нешто сврби, биће почешано. Ми то једноставно тако радимо.

♥ Када вас питамо шта се десило и ви кажете "НИШТА", ми ћемо се понашати као да је све у реду. Знамо да лажете, али ко ће се сада борити за истину...

♥ Када постављате питање на које мислите да нећете добити одговор, добићете одговор који нисте очекивале.

♥ Када идемо негде, нама је у реду све што обучете, стварно.

♥ Немојте нас испитивати о чему размишљамо, осим ако нисте спремне да причате о :
- Сексу,
- Спорту или
- Аутомобилима

♥ Имате довољно одеће

♥ Имате и превише ципела

* ДОДАТАК!
- све под број "1" :-)

♥ У случају да женско вози, а неко од нас има дозволу, обавезно сести на место возача, ради опште безбедности!

♥ Смирено прихватити када спусте слушалицу свом дечку кад скапирају да их је надмудрио и победио у расправи... Прихватите пораз ВИШЕ :-)

♥ Изненађења су за нас приоритет. То не сме да се поквари! Ако лепша половина тражи да им се нешто купи, то никако не треба урадити! Тада изгубимо жељу да им купимо било шта

♥ Шта год жене радиле, и ми можемо супротно! Да ли ће то икад икоме бити јасно

U prvi mah se nasmejah od srca ... Ima istine, ima realnih stvari... Ali sta sa onim ne realnim... Koje u vecini muskarci stavljaju u prvi plan kao nesto potpuno normalno. I sto bi zene recimo prihvatale okava pravila, kako bi izgledala "zenska pravila" ... Verovatno opsta suprotnost ...

Uopste sto kontriramo jedni drugima...?
Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
hahaha, kakva lista lepih želja.

Ima istine u onom biti otvorena i direktna, ali odmah u istom postu to se sudari sa onim nemoj otvoreno da mi tražiš poklon jer ti onda neću kupiti to.

Subota je dan za kladžu samo ako je i dan za salon lepote, u suprotnom ne važi se.

Muškarci imaju selektivan sluh za da i ne, ali očekuju da žene imaju neselektivan sluh.

Muškarci često namerno povređuju žene ako misle da nad njima gube dominaciju.

I tako, mogla bih da komentarišem još ovaj duhoviti priručnik kako da mužjacima svet bude potaman ali me već smorilo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Nepravda !!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nepravda !!!!! Smile

za one koje se pridrzavaju...   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Cccc ... Samo na sebe  misle Smiley)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Da, dok se ne pojavi neko pa im razbije "snove"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
a ko bi drugi nego mi zenske... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N 73
pravila pravila u crno nas zavila....  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Nov 2024, 03:33:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.