IN < - Pravila Astro foruma - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: montenegrina :
~ Samo clanovi koji imaju vise od 50 postova mogu dobiti odgovore na pitanja u vezi sa tumacenjem horoskopa.

~ Na početku tema gde se dobijaju tumačenja natalnih i uporednih karata postoji objašnjenje kako da postavite kartu na forum. Ukoliko imate i dalje poteškoća sa postavljanjem karte, ostavite podatke: tačan datum, mesto i vreme rodjenja, pomoći ćemo vam. Bez ovih podataka nije moguće crtanje karti.

~ U temi Indeks natalnih karata je zabranjeno komentarisanje. Svaki komentar će biti izbrisan.

~ Natalne karte i karte uporednog horoskopa (sinastrija) postavljaju se samo jednom. Duple karte ćemo brisati.

~ Da se prvo proveri Spisak svih zanimljivih tema pa da se onda otvaraju nove tj. da se ne dupliraju teme već da se slične teme smeštaju u već postojeće.

~ Da se natalni horoskop i sinastrija tumače isključivo u temama za to - da ne šalju modovima privatne poruke sa molbama za tumačenje istog.

~ Ne ocekujte da dobijete odgovor na svako pitanje. Korisnicima je ostavljena sloboda da odgovaraju ili ne odgovaraju  na poruke po svom nahodjenju. Administratori, moderatori i ostali clanovi su tu da vam pomognu oko nekog konkretnog problema, a ne da ih izrabljujete.

~ Ako jednom postavite pitanje, a ne dobijete odgovor, ne postavljajte isto pitanje, tipa: "A zašto ste mene preskočili?'' ''A ja? A ja?''. Takvi ''postovi'' ce biti izbrisani!

- Natalnu kartu imate ili bi bar svakako trebalo da ima u temi Indeks natalnih karata ili u potpisu. Svaki post u kome samo nabrajate pozicije iz natala, uz pitanje ''a šta ovo znači''? bice brisan. U vašoj natalnoj karti vec sve piše, pa je nabrajanje bespotrebno.
Na pitanja tipa, ''Merkur mi je u 5. u kvadratu sa Saturnom'', mozete naci odgovor sami na pocetnim stranicama odredjene teme. Dakle pročitajte prvo ono sto vec postoji na forumu, a kvalitetnih tekstova zaista ima.

~ Poruke zahvaljivanja:
Zaista jeste neprijatno, onom ko je odgovorio, a i onom ko je dobio odgovor, da ne dobije pohvalu za rad i trud ili da se ne zahvali. Da ne bismo zatrpavali korisne postove, nakon nekog vremena ćemo ovakve postove nažalost brisati. Naravno, mesto za pohvale na forumu već postoji, a isto mozete uciniti i putem Privatnih Poruka.


> Odgovori
^ Povratak na viši nivo