Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:27:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ojha, zaigrala mecka ...  (Pročitano 473 puta)
16. Jan 2015, 08:57:28
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Sony xperia
OCENJIVANJE MINISTARA Glavni odbor SNS o najvažnijim temama u zemlji

Srpska napredna stranka održaće danas sednicu Glavnog odbora na kojoj će biti reči o svim važnim pitanjima za državu i stranku, a između ostalog, biće analiziran i učinak svih ministara u vladi.

Pre sednice Glavnog odbora, koja je zakazana za 18 sati, biće održana i sednica Predsedništva stranke.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je i lider SNS, rekao je ranije juče da će na sednici Glavnog odbora biti reči o svim važnim pitanjima za državu i funkcionisanje stranke, a pre svega o rešavanju problema običnih građana.

"Ono što je važno je da ljudi budu posvećeni poslu, da razumeju koliko je bitno da se rešavaju problemi običnih ljudi", rekao je Vučić i napomenuo da će to tražiti od svih u Vladi Srbije, u skupštini i od javnih funkcionera.

O sednici Glavnog odbora SNS govorila je i potpredsednica te stranke Zorana Mihajlović koja je navela da će GO i Predsedništvo naprednjaka razmatrati učinke svih ministara u vladi.

"Sasvim sigurno da ćemo razgovarati o trenutnoj situaciji, o prolaznim vremenima i učincima svakog ministra i rezultatima rada svih ministara i mislim da je to potpuno prirodno", rekla je Mihajlović.

Pored razgovora o političkim temama i eventualnoj rekonstrukciji vlade, na sednici GO SNS će se, kako je najavio šef poslaničke grupe naprednjaka Zoran Babić, razgovarati i o promenama u stranačkim organima i dolasku novih ljudi od kojih se očekuju, kako je kazao, znanje, posvećenost i energija.

Početak sednice Glavnog odbora na kojoj će se obratiti lider SNS biće otvoren za javnost.

Prethodna sednica Predsedništva SNS održana je u petak, 9. januara a Vučić je tada funkcionerima stranke poručio da se ujedine u želji da pomognu Srbiji i prevaziđu nesloge ukoliko ih ima, kao i da će doći do značajnih promena u Glavnom odboru.

Preuzeto sa ...
« Poslednja izmena: 16. Jan 2015, 09:29:33 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Sony xperia
ZORANA MIHAJLOVIĆ U VUČIĆEVOJ NEMILOSTI Premijer nezadovoljan ambicijama ministarke

Aleksandar Vučić smatra da Zorana Mihajlović previše solira u javnosti, ima prevelike ambicije i da mu nije lojalna.

Prema saznanjima “Blica” iz više izvora u vrhu SNS, premijer i lider naprednjaka uveren je da njegova potpredsednica i donedavno desna ruka pokušava da se nametne, bez dogovora s njim, kao realno rešenje za budućeg predsednika Srbije.

Još opasnije, da Zorana Mihajlović ima ambiciju da samog Vučića u nekom trenutku, “kada dođe vreme”, nasledi na čelu SNS.

Vučić je nezadovoljstvo Mihajlovićevom poslednjih dana više puta izrazio u najužim krugovima.

Prvo je na sednici Predsedništva SNS u petak zamerio “pojedinim funkcionerima” na medijskim soliranjima i suviše opuštenim nastupima, kao i da suviše čuvaju sebe umesto da žestoko brane stranku i Vladu. Iako nikoga nije imenovao, kažu izvori “Blica”, svi su znali da je mislio na Zoranu Mihajlović.

Istog dana, posle sednice Vlade Srbije, Vučić je u društvu najbližih saradnika, u kojem nije bilo Mihajlovićeve, ponovio iste kritike, još manje biranim rečima.

Vučić: Sa Mihajlović uvek razgovaram otvoreno

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sa ministarkom gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović uvek razgovara
otvoreno i da bi joj rekao u lice kada bi bio nezadovoljan njenim radom.

"Kada sam nečijim radom nezadovoljan, ja to kažem u lice, nije potrebno da neko drugi to prenosi u moje ime, a da ja to nisam izgovorio", kazao je Vučić novinarima u Obrenovcu.

Kako saznajemo, Aleksandar Vučić je Zoranu Mihajlović stavio na led odmah nakon što se u medijima pojavilo istraživanje “Ipsos Stratedžik marketinga” po kojem je ona, mada daleko posle njega, najpopularniji ministar u Vladi. Vučić je na preko 50 odsto, ona na 10, a prvi sledeći naprednjak Nebojša Stefanović na pet odsto poverenja građana.

Posle toga, potpredsednica Vlade i SNS je imala nekoliko, po Vučićevom mišljenju, “preterano slobodnih” pojavljivanja u medijima, a sve je kulminiralo ovih dana.

Naime, Vučić žestoko zamera Mihajlovićevoj to što u javnosti nije stala uz njega u najnovijem sukobu sa EU. Zarad svojih dobrih odnosa sa strancima i Briselom, odlučila je da se ne meša umesto da brani premijera, kažu sagovornici “Blica”.

Zorana Mihajlović juče nije odgovarala na pozive i poruke “Blica”, a, kako je preneo „Tanjug“, odbila je da se jasno odredi i prema anketi lista “Alo” po kojoj bi većina građana želela da je vidi na mestu predsednika Srbije. U odgovoru na pitanje o toj anketi, odgovorila je da sada vodi resor za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu, u skladu sa strateškim ciljevima Vlade.

- Ima li šta važnije od boljeg života građana - upitala je Mihajlovićeva.

Ujedno je potvrdila da će Glavni odbor SNS na sutrašnjoj sednici razmatrati rad ministara iz te stranke.

Mihajlovićeva smatra da ništa nije zgrešila

Iako je premijer krajnje nezadovoljan Zoranom Mihajlović i drži je na ledu, ona, kako saznajemo, uopšte nema problem s tim.
- Mihajlovićeva se na te stvari uopšte ne obazire. Trudi se da najbolje moguće radi svoj posao, misli da ga radi dobro i ima rezultate. Takođe, misli da je sastavni deo politike da čovek ima velike ambicije i da bude medijski prisutan - kaže izvor „Blica“ blizak potpredsednici SNS i Vlade.
Politički analitičar Dragoljub Anđelković kaže za „Blic“ da ne veruje da bi Mihajlovićeva ili bilo ko drugi iz Vučićevog okruženja mogao da u skorije vreme ugrozi njegovu popularnost.

Sta Vučić zamera

AMBICIJA: Da u perspektivi možda bude šef države, ali i preuzme stranku kada dođe vreme.
    SOLIRANJE: Samostalna je i ima za njegov ukus suviše opuštene javne nastupe.
    VERNOST: Nije želela da se otvoreno stavi na njegovu stranu u sukobu sa EU.

Vučić: Sa Mihajlović uvek razgovaram otvoreno

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sa ministarkom gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović uvek razgovara
otvoreno i da bi joj rekao u lice kada bi bio nezadovoljan njenim radom.

"Kada sam nečijim radom nezadovoljan, ja to kažem u lice, nije potrebno da neko drugi to prenosi u moje ime, a da ja to nisam izgovorio", kazao je Vučić novinarima u Obrenovcu.

Potpredsednica u istraživanjima

Zorana Mihajlović je ubedljivo najpopulariji član Vučičevog kabineta. Iza nje su Ivica Dačić, Nebojša Stefanović, pa i predsednik Tomislav Nikolić.
Kada je reč o popularnosti političara Zorana Mihajlović, posle Vučića, ima najbolji skor pozitivnih i negativnih odgovora. I u ovome je ispred Tomislava Nikolića.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Sony xperia
Zorana Mihajlović: Neću se kandidovati za predsednika, neko mi to namerno namešta

Potpredsednica Vlade Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović demantovala je da ima ambicije da se kandiduje za predsednika Srbije na sledećim izborima izjavila da joj neko to "namerno namešta".

"Svašta. Iskreno, smeta mi i krivo mi je. Nikad o tome nisam razmišljala, niti me zanima. Ali, izgleda da je bolje praviti priču", izjavila je Mihajlović za "Danas" i dodala:

"I šta sad ako kažem da Zvezda nema energije dok igra? Je l’ to znači da hoću da budem fudbaler? I na kraju, ko sam ja da budem zadovoljna ili ne radom predsednika. Građani o tome odlučuju, objasnila je potpredsednica Vlade Srbije.

"Napadaju me zato što sam žena"

U izjavi za "Politiku", Zorana Mihajlović, koja je i ministar saobraćaja, kaže da "ne znaju šta da joj zamere, pa je napadaju zato što je žena".

Taj list napominje da je jedan beogradski tabloid potpredsednicu Vlade nazvao

"srpskom Kolindom Grabar Kitarović", tvrdeći da mašta o Andrićevom vencu.

"Normalno je da se muškarac slika, normalno je da bude drljav ili loše obučen, normalno je da bude pijan... A nije normalno kada ona ima normalne političke ambicije", navela je ona za "Politiku".

"Pa, setite se šta su uradili Jadranki Joksimović samo zato sto je imala kratku haljinu! Čeda (Čedomir) Jovanović, koji se često slika obnažen, ima potrebu da komentariše moje fotografisanje za novogodišnji broj Blica, iako je u tekstu napisano da sav prihod od prodaje tog broja ide u humanitarne svrhe", rekla je Zorana Mihajlović.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:27:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.