Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:00:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bez autogolova  (Pročitano 500 puta)
05. Jul 2006, 12:16:58
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Bez autogolova

Dok traje svetsko prvenstvo u fudbalu, većina muškaraca zaboravlja na sve druge probleme, politiku, posao, porodicu, i u potpunosti se posvećuje najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Našim životnim saputnicama, devojkama i prijateljicama preostaje ili da se pridruže - što mnoge moderne devojke danas i čine - strastvenom navijanju i beskrajnim raspravama o sudijskim zlonamernim ili slučajnim greškama i propustima selektora. Zašto da se i one ne izjasne o lošoj igri pojedinih igrača ili zloj sreći koja ne dozvoljava da neka lopta završi u mreži... Druga mogućnost im je da pokušaju da što bezbolnije prežive ovaj izuzetno delikatan period kroz koji prolaze mnoge veze i brakovi.

U ovakvim situacijama, situacijama visokog fudbalskog rizika, treba biti praktičan kako bi se preko glave pregurali vreli fudbalski dani i kako bi se eventualno izbegao autogol koji bi u vašoj vezi imao zastrašujuće posledice. Šta je ženama dozvoljeno za vreme TV prenosa fudbalske utakmice?

Ako je na vreme shvatila da ćete u narednom periodu biti u nekoj vrsti katatoničnog stanja, zakovani za mali ekran, nesvesni svega što se oko vas događa, onda niste u velikom problemu. To znači da je ona puna razumevanja za vaše ideje i probleme, što dalje znači da će se sažaliti i postati prava profesionalna bolničarka. Bilo bi lepo da vam nesebično prinosi osvežavajuće napitke i grickalice da biste se okrepili. Ukoliko timu za koji navijate loše krene, od nje se, naravno, očekuje da vas teši - na svaki mogući način.

Napomena: lako je uživati u igri najvećih favorita. To može svako, ali samo strastveni ljubitelj fudbala doživljava ekstazu i kada prati prenos utakmica između autsajdera. Zbog toga ne bi bilo loše da vas ona vraća u realnost unapred pripremljenim stimulansima u vidu omiljenih jela ili kolača.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moram priznati da je najinteresantnija situacija posmatranja fudbalske utakmice, a potpuno razlicito navijanje. Dogodilo se da meni srcu draga persona navija za jedan tim, ja navijam za drugi Smile I gle cuda, moj tim pobedi sa 3:0! Smile posebno je havaricno bilo sto je meni simpaticni fudbaler postigao dva gola... jedan za drugim... Smile a samo minut pre prvog rekla sam "on ce meni za ljubaF postici minimum jedan" Smile komentar je bio "cuti bre, nemas pojma" Smile Ni u jednom trenutku se nije osetilo da ce doci do krvoprolica zbog razlicitih misljenja Smile dok je "suprotni tabor" gundjao i cirkao pivo, ja sam veoma glasno pevala "sa severa klicu milioni...", pa i: "gledaj kako se igra..."  Smile Samo cu reci sledece: zbog te utakmice i pobede mog odabranog tima, neko ce kad tad morati mesec dana da pere sudove  Smile A morace! Cist racun, duga ljubav  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iz svega naslucujem koji je tvoj tim....i ako neka pere sudove, Smile....ne, to je bas slatko....ali i tu moze da bude problema, moja draga recimo nije htela samnom 3 dana da progovori ni rec, jer sam joj obecao da cemo gledati ligu sampiona zajedno...a ja magarac eto zaboravio i zapucao kod ortaka....j****e sto su ruze bile skupeee tih dana.....prljavi trgovci.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve je to slatko  Smile To su samo sitne sportske carkice Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ukoliko je vaša partnerka od onih lukavijih dama, budite obazrivi prilikom prenosa utakmica. Moguće je da će ona lukavo pokušati da iskoristi vaš fudbalski delirijum. Sredinom poluvremena zatražiće vam ključeve od kola kako bi se provozala s drugaricama, novac za krečenje stana ili za obnavljanje garderobe. Ukoliko je utakmica vredna troškova, učinite joj toliko, ali joj nikada i ni po koju cenu nemojte dozvoliti da uzme daljinski upravljač i promeni televizijski kanal.

Zabranite joj i da prolazi pored TV ekrana, makar bila gola kao od majke rođena ili u svom najizazovnijem rublju. Zabranjeno je i da započinje bilo kakav ozbiljniji razgovor. Čak i da je u vašoj zgradi izbio požar, to može da vam saopšti u vreme pauze između dva poluvremena, pod uslovom da se tada ne emituju snimci najuzbudljivijih trenutaka s utakmice. Apsolutno je isključena i mogućnost da zahteva od vas da ručate ili večerate za stolom. U toku fudbalskog prvenstva ruča se isključivo pred TV ekranom. Uostalom, dok traje prvenstvo, nije ni potrebno mnogo hrane. Metabolizam strastvenog navijača godinama se prilagođavao i uglavnom odlično podnosi šokove koje izaziva gladan stomak. Uostalom, pravi ljubitelji fudbala umiru pre i posle, a nipošto za vreme Mundijala.

Ukoliko se ona zgražava ili naglas komentariše vaše navijačke ispade, kulturno je zamolite da prestane s tim. Što pre nauči da ne obraća pažnju na psovke i najgore uvrede upućene pre svega sudijama, igračima protivničkog tima ili TV komentatorima, to bolje za nju. To što će za vreme Mundijala iz vaših usta čuti reči za koje nikada dotad nije verovala da će od vas čuti mora da se toleriše. Važno je da žene shvate važnost ovog izduvnog ventila koji će, čim se bude znao pobednik finalne utakmice, dovesti do toga da se život opet vrati u normalu tačno tamo gde je i stao 9. juna 2006.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
Kakve crne zabrane?! Ne bih se bas usudila samoj sebi nesto da zabranim Smile a dragi... pa moze da pokusa... mada nema potrebe, imam odlicne "kocnice", a i nikada ne radim ono sto ne zelim da meni neko drugi radi. Nista strasno nije povremeno pribeci lukavstvu Smile Sto se tice: kljuceva, garderobe itd itd itd odnosno neke vrste "koriscenja nastale situacije u momentima necije slabosti", to mi ne stoji u opisu radnog mesta "zena sa ovoga sveta" Smile tako da  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:00:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.