jedna sumnjiva osoba mi je ponudila prašak na biljnoj bazi !!??? imam problem nebitno sa čim i ta osoba mi kaže moj drug prodaje prašak na biljnoj bazi koji će ti pomoći da izlečiš to ???
pa reko da pitam pošto prvi put čujem za prašak na biljnoj bazi ????? jel postoji to stvarno ili je to droga, a imam dosta razloga da sumnjam na drogu jer se ta osoba bavi sumnjivim poslovima
a taj njen drug je mlad momak, i ona mi kaže on to pravi ??? teško mi da poverujem da lik od 25-26 godina se bavi biljem ???
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 02:05:28 od nisam_kreativan »
obadve te osobe su u mutnim vodama znam to al nebitno kako. prvo mi smrdi priča zbog praška na biljnoj bazi a ja to nikad nisam čuo da postoji a ni na gugl nema ništa, a onda mi smrdi priča zato što ako bih ja to poverovo njima sigurno bih uzeo taj prašak zbog zdravlja i onda verovatno računaju da bi me navukli na tu drogu koju bih stalno kupovo od njih
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 02:18:53 od nisam_kreativan »
moguće druže, ta osoba mi je rekla da košta 30-40 eura ???
pošto sam živac i ne volim da me iko zajebava, pada mi na pamet da kupim to i predam nekoj televiziji da oni daju policiji koja će ispitati to, ali se bojim da kupim to jer ću onda doću u kontakt sa dilerima. a i šta ako policija kaže da jeste droga, ja bih onda osećao potrebu iako bih to dao anonimno i iako ne bi znali ko sam da im kažem ko mi je to prodao. i šta onda ako me dileri otkriju i počnu da vraćaju film kome su zadnjem prodali ??
nadam se i molim nekoga da mi stvarno objasni da li postoji prašak na biljnoj bazi
ne znam stvarno, ta osoba mi je rekla da se taj momak bavi skupljanjem biljki i da ima neki prašak koji je na biljnoj bazi koji bi mi pomogao !?!? a da stvar bude čudnija oboje se bave mutnim radnjama znači krim vode ali ne mogu da pričam šta je u pitanju izvinite ja tog momka ne znam ali znam da on radi zajedno sa ovom osobom što je meni preporučila to, i nema šanse da mogu da poverujem da pored mutnih poslova momak od 25-6 godina se bavi i biljem nema logike jednostavno
ne razmišljam da uzmem i probam nisam toliko naivan pa da mi i džabe ponude, već samo tražim da neko stručan potvrdi moje sumnje mada sam ja siguran 99% da je droga i da ne postoji prašak na biljnoj bazi