u pitanju je jedan modul od 2gb ddr2. Pun naziv je: PQI 2gb ddr2 800mhz...
Kod mene u racunaru sad "polovicno" radi.Problem je kad se pokrene neka zahtevnija igrica onda oce ponekad da restartuje kompijuter ili da izbaci na desktop.Konkretno kad igram GTA4 ili Crysis...Ali npr ovako kad surfujem netom ili kad igram PES09 ona normalno radi...Znam da je do memorije jer sam stavljao drugu memoriju u moj racunar i to se nije desavalo,dok se isto to desavalo u drugom racunaru sa ovom mojom memorijom...Znaci ponavljam da je memorija labilna i zato je prodajem za manje para
Mislim da je za pocetak cena od 10e u redu?
« Poslednja izmena: 06. Jun 2009, 17:13:30 od vostezmaj »
Pa to sam onako prvu cenu rekao...U sustini ona radi ali se desava to sta sam naveo...Dok je bila "ispravna" par meseci sam trazio da kupim jos 2gb kako bih ih upario ali nigde je nisam mogao naci da kupim,i skoro sam video u pccentru na banjici,nova kosta oko dve i nesto hiljade,cinimi se 2300din...
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."