Ja jesam arijevac, a ako je podrazumevao samo germansku krv zasto je Hitler odvodio decu (plave krvi) iz susednih zemalja u nemacku.I znam dosta o nacizmu.Cetnike gotivim zato sto su patriote - moj narod, jeste nas ubijao, ali ako ne znas zasto je sve to tako bilo... Nisam neki baja nego branim svoja uverenja,i radim sve sto mogu... A i necu vise da vam se pravdam. Mislite vi sta hocete,ali da sam ja lud i budala,sta je bila cela nemacka tokom II svetskog rata,i ne znam ni ja koliko skinheda sirom sveta - danas,da ne napominjem obicne naciste,nacijalno socijaliste itd. Sve sto mi hocemo jeste etnicki cista zemlja - malo, zar ne
Jel ti se raspravlja? Ovo ti deliuje kao pravi deo foruma? Kompletna vlast i u Nemackoj i u Italiji je bila sve samo ne Arijevskog porekla. Pocevsi od Hitlera, Gebelsa, Musolinija pa na dalje. Ako ti se raspravlja rasptavljaj na za to predvidjenom mestu, ali sa dokumentovanim cinjenicama. Inace, Skinhedi su kao pojava masa generalno gledano ljudi koja svoj mozak koristi samo kad spava, vecina njih nije procitala ni citanku u vreme kad je trebalo a kamoli nesto korisno, da jesu ne bi se tako nazivali i udruzivali sa slicnim nizim oblicima zivota, verovali bi u ideje koje zele i za njih se borili glavom a ne pesnicama i ne bi stvarali oko sebe mrezu neprijatelja na svakom koraku. Toliko ste od Hitlera mogli nauciti. Sto se etnicki ciste zemlje tice, to samo neobrazovana ili obrazovana i glupa osoba moze da kaze, jer to kakvu neko boju kose, ociju i koze ima apsolutno nema nikakve veze sa njegovom etnickom pripadnoscu, na ostrvima gde si imao samo plavokose posle par stotina godina radjali su se idioti, na otvorenim predelima kakva je vecina zemelje narodi su dolazili mesali se, dakle to sto ti navodis kao etnicki cisto i arijevski je samo necija bolesna ideja. Pateticno je da tu ideju propovedao kepec zalizane zift crne kose. Inace to sto ima par miliona skinheda na svetu... Homoseksualaca ima daleko vise, Pedofila isto tako, Nekrofila takodje, tako da te ogromne brojke mozes zaboraviti, trajno.
Tema zakljucana
« Poslednja izmena: 24. Jun 2005, 12:20:26 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!