Ovako, prodajem battle. net wow account koji sam delio sa burazerom dugo vremena. Bili smo aktivni do pre izlaska Kataklizme tako da account ukljucuje i TBC i WotLK ekspanzije.
Acc sadrzi 2 lika 80-og levela (night elf hunter i gnome mage) na serveru Ragnaros. Imaju solidnu opremu, ali po izlasku Kataklizme oprema i nije tako bitna, zar ne?
Nalog je zamrznut jer nisam plaćao pretplatu od januara ili februara i takođe nije upgdade-ovan u Kataklizmu, tako da će biti potrebna pre svega mesečna pretplata za igranje, a za dalje napredovanje Kataklizma.
Uzimajući u obzir i ove nedostatke, kao i da sam nešto kratak s kešom, bez obzira na vreme koje je utrošeno i bačene pare, planiram da povratim bar neki procenat svega toga. Hteo bih da ga prodam povoljnije od onih cena koje se najčešće pojavljuju na netu.
Ako je neko zainteresovan neka šibne PM, pa ćemo se dogovoriti. . . Linkove sa armory-ja takođe šaljem na PM.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.