Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ::Pozar u centru Zrenjanina::  (Pročitano 9494 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Samo bih da kazem jos to da sve ruzne reci koje sam cuo o Zrenjaninu, pa cak i to da grad treba spaliti do temelja (to mi je rekao buduci mladi novinar) dosle su od rodjenih Zrenjaninaca. Ja nisam rodjeni Zrenjaninac, ali volim svoj grad i to je moj Zrenjanin. Nikada nesto tako ne bih rekao za njega, niti imam obicaj da pljujem mesta gde zivim, jer tu zivim i postoji razlog zasto tu zivim. Ali je strasno cega sam se sve naslusao od rodjenih Zrenjaninaca. Neke od tih stvari sam i citirao na forumu.

Strasno! Kao da neko zeli zlo tom nasem gradu! Strasno...
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Sasha1      ?
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sasa, sta ti je?
Zabrinjavas me... Desio se pozar jednom u 20 godina i sad kao da se ceo svet urotio protiv vas...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Ne znam zasto bi tako neko nesto pricao o svom gradu ?!????!?! Ako ti se vec ne svidja grad idi u neki drugi ili na neko selo pa napravi sebi sta hoces.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svaki grad ima svoje mane, ali mi ga volim zbog drugih stvari, mislim ne postoji raj na zemlji...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Jos nisam videla kako izgleda zgrada, ali evo veceras cu.
Inace javili su samo na RTS1, za ostrale stanice ne znam ali kad sam ja gledala nije bilo.
A evo i slika i jedan link...

Sinoć, oko 20.30 časova, izbio je požar unutar zgrade u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića 10, u najstrožem centru Zrenjanina. Po nezvaničnim informacijama, požar su izazvale neispravne električne instalacije, u delu zgrade nedavno adaptiranom u prodajni prostor slovenačkih modnih kuća «Mura», «Rašica», «Polzela».
Vatra je brzo zahvatila sprat, potkrovlje i krov, koji su potpuno izgoreli, a proširila se na zgradu Javnog stambenog preduzeća, u pasažu ka Gimnazijskoj ulici.
Intervencijom svih ekipa zrenjaninskog vatrogasnog društva, i ekipama iz Novog Sada, Temerina, Žablja, Žitišta, Sečnja i ekipe DVD Elemir, Stajićevo, Ečka, Mihajlovo i Klek, ukupno 18 vozila, požar je oko 23.30 časova lokalizovan i sprečeno je njegovo širenje na okolne objekte, čime je predupređena katastrofa, s obzirom da su svi objekti u pešačkoj zoni međusobno povezani, uz generalno otežan pristup vozila.
Ova zgrada, jedna od najlepših u centru Zrenjanina, podignuta je pre tačno jednog veka, 1903. godine, kao zgrada «Podružnice u Petrovgradu Prve hrvatske štedionice iz Zagreba» i taj je naziv zadržala do danas, o čemu svedoči i markantan natpis na njenoj fasadi. Arhitektonski, predstavlja primer kasnog istoricizma s elementima secesije.
Fasada zgrade je pre desetak godina obnovljena u skladu s projektom Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture iz Novog Sada, kada su izvedeni detalji stolarije i rasvete i aluminijumski izlozi zamenjeni izlozima od hrastovine.

IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Ode zgrada..mislim da moze da se adaptira i sredi..sad bi mogli da spice neke loodilo lokale..ili neki club..u Zr nema nijedan...mozda pozorishni..mozda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Pozorisni?!?!
Sta ce nam dva kluba?!!?!?!?
Dovoljan je samo jedan!!!

Veceras Ramo Amadeus!!!
Idemo obavezno!

P.S. U cetvrtak je bila luda zurka, 12 godina kluba, pice je bilo besplatno celo vece!!!
Steta, bila sam u Bgd...
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
da znam..razbio sam s od pelinkovca Smiley))))sta sta tje nam ?,...treba jedno 15 clubova pa da bude max zezanje.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
de, de, de, ne preteruj.
Sinoc smo bili u grad tj u klubu, ne da je bilo jad i beda nego uzasno!
ozbiljno moram da porazgovaram sa Gutom da promene Dj-a, ubi nas u pojam! I Moysa a i Buki.
Mislim, bes dj-a koji pusta samo muziku koju on voli da slusa, a o prelazima necu ni da pricam.

Poslednja doVra zurka koja je bila u klubu je bila pre dve subote, tekila party uz dj Charlia... uh..... boli glava... jos kad se pomesaju tekila i pelinkovac.... JoJ

Dovoljan je samo jedan
jer ipak je to Pozorisni klub!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.379 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.