Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:46:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi video dokazi o zločinima mudžahedina  (Pročitano 10935 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@raven claw
Imaš li ti sposobnost čitanja, ako nemaš žao mi te, a ako imaš, onda idi pročitaj šta sam napisao o tom snimku i prestani sa tim glupostima kako se meni sviđa snimak
ah još nešto, drago mi je što se sam sebi dopadaš, narcisu stari Smile Smile Smile
Idi  radi nesto sa sebe, samo nemoj vise gledati ta mudzahedinska filmska ostvarenja. Vec se vide posljedice, stari mudzose...
Jos samo reci da normalne i prosjecno inteligentne osobe bez nekih devijacija u seksualnom zivotu, kupuju takve "filmove"...
Mada te razumijem, dijete je znatizeljno... Ovim bih zavrsio "raspravu" s tobom. Civilizacija sa necivilizacijom ne ide...
Pokušaj makar promijeniti riječi u tekstu, ako već ne možeš smisao teksta, dosadan si sa tim stalnim ponavljanjem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@raven claw
Imaš li ti sposobnost čitanja, ako nemaš žao mi te, a ako imaš, onda idi pročitaj šta sam napisao o tom snimku i prestani sa tim glupostima kako se meni sviđa snimak
ah još nešto, drago mi je što se sam sebi dopadaš, narcisu stari Smile Smile Smile
Idi  radi nesto sa sebe, samo nemoj vise gledati ta mudzahedinska filmska ostvarenja. Vec se vide posljedice, stari mudzose...
Jos samo reci da normalne i prosjecno inteligentne osobe bez nekih devijacija u seksualnom zivotu, kupuju takve "filmove"...
Mada te razumijem, dijete je znatizeljno... Ovim bih zavrsio "raspravu" s tobom. Civilizacija sa necivilizacijom ne ide...
Pokušaj makar promijeniti riječi u tekstu, ako već ne možeš smisao teksta, dosadan si sa tim stalnim ponavljanjem
Tvoj cilj je proziran, zelis da stalnim spamovanjem  raznim glupostima sabotiras ovu temu. Otidi na sportin.ba forum,
i "izduvaj" te naslage duhovne balege...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7220
Шиндлер: Медији ћутали о хришћанским жртвама у БиХ

ВАШИНГТОН - Ал Каида је учествовала у рату у БиХ од 1992. до 1995. године и на том подручју је, заправо, и обликована као модерна терористичка организација.

Ово тврди Џон Шиндлер, професор Америчког морнаричког колеџа и аутор књиге о тероризму, у интервјуу за "Врлд Магазин", наводећи да је чланове Ал Каиде у БиХ позвала тадашња власт, те да су у БиХ имали кампове за обуку, преносе данашње Независне новине. У својој књизи Шиндлер је написао да је рат у БиХ можда једини конфликт савременог доба који је погрешно представљен у свијету. "Људи на Западу, посебно у САД, су имали прилику да виде застрашујуће слике из БиХ, али нико није имао прилике да провјери шта се заиста дешава. Резултат свега тога јесте погрешно представљање рата како од стране медија, тако и од стране политичара", казао је Шиндлер. Он је истакао да је владајућа СДА, "која се доста удварала западним медијима" била пажљиво упакована као носилац секуларизма, мултикултурализма и прогресивних демократских вриједности и "наивни новинари са Запада" су прихватали чак и оне тврдње које су за њих саме биле упитне. Западни медији, додао је, нису извјештавали о томе да су се злочини дешавали на свим странама. Иако су и Хрвати и Срби протјеривани из својих домова, казао је Шиндлер, једино муслиманске жртве и избјеглице биле су вриједне ударних вијести и новинских наслова. "Примјера ради, број хришћана убијених у Сарајеву од стране муслиманске војске и полиције испред носа западних новинара је најмање неколико стотина. Између 1992. и 1995. године најмање 1.300 српских цивила је ликвидирано од стране муслиманских војника стационираних у Сребреници и то је била претходница познатој српској офанзиви у Сребреници", казао је Шиндлер. Он наводи да је након Дејтонског споразума, који је био велики дипломатски тријумф САД, Клинтонова администрација игнорисала лоше вијести из БиХ. "То да је босански џихад био главни успјех Ал Каиде је нешто што ниједан новинар није желио да објави. Када је Крис Хеџс из 'Њујорк тајмса', један врло искусан новинар, објавио причу о раширеном криминалу и корупцији СДА, 2000. године, нико није обратио пажњу на ову причу" истакао је Шиндлер. Коментаришући питање каква је веза између босанског џихада и терориста који су извели напад 11. септембра, Шиндлер је упозорио да је Халид Шеик Мухамед, познат још и као КСМ, високопозиционирани оперативац Ал Каиде који је и планирао кобни напад на САД, заправо ветеран босанског џихада, као и двојица отмичара авиона. "Такође, треба споменути и 'миленијумску завјеру' која је 'за длаку' избјегнута у децембру 1999. године. Терористи су тада испанирали да дигну у ваздух међународни аеродром у Лос Анђелесу, а напад је испланирала муџахединска ћелија која је ђеловала у канадском Монтреалу, а операција је руковођена из централне Босне", казао је Шиндлер. Када је ријеч о дешавањима у БиХ током посљедњих година, Шиндлер је оцијенио да је БиХ данас дубоко подијељена земља која тоне у криминал, корупцију и екстремизам. "Босна је врло јако упориште радикалног ислама, можда јаче него икад раније. Једноставно, за мене је мистерија зашто западне власти не дају овом проблему пажњу коју он и заслужује, с обзиром да се БиХ налази у срцу Европе", истакао је Шиндлер.

PTPC
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:46:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.