Ja bih vole da Seselj dobije oslobadjajucu presudu..ali ne zbog toga sto ce on da se vrati i bude neka jaka opozicija ili dodje na vlast,jer mislim da je to nemoguce.
Vec bi to znacilo da se evropa posrala u usta onom mrtvom mafijasu Djindjicu,pa kontraverznom biznismenu i nistavilu Cedi,pa raznoraznim ljudskim nakazama koje su ga ovde optuzivale za sve i svasta
I jedno me interesuje,ako oslobode i njega,a oslobodili su i ovu dvojicu...Koga ce DS da plasi o devedesetim..kad ocigledno da niko od nasih politicara nije kriv
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ma dajte, ova tema je toliko izvikana da je to smesno Prvo, niti ce Seki da izadje a i ako se to nekim cudom desi nista nece promeniti na politickoj sceni Prosli su dani Sekijeve sprdnje od politike.
Ruku na srce, jedino njegova diploma nesto vredi...
Upravo sam uzela njegovu knjigu u ruke - Politicki sistem (prvi deo) i njegova biografija je zaista impresivna... ove danasnje vodje su pored njega intelektualni pajaci...
I to kaze osoba za koju je Voja bio i ostao jedan siledzija...
Upravo sam uzela njegovu knjigu u ruke - Politicki sistem (prvi deo) i njegova biografija je zaista impresivna... ove danasnje vodje su pored njega intelektualni pajaci...
I ja smatram da je on jedan veoma inteligentan covek, i veoma obrazovan. Ali, dzaba kad je lud.
Njegova biografija je blago recena impresivna. Znala sam da je cenjen i postovan zbog svog obrazovanja, a znam i da je zakleti srpski sovinista. Drzi Pravo u malom prstu i nijedan haski advokat ni sudija mu nisu ni do kolena. Zauvek ce Vojvoda imati mesto u mom srcu.