Prodajem telefon Nokia E71 star oko godinu dana, telefon stalno nošen u gumenoj fotroli koja ide uz njega, u originalnom pakovanju sa kutijom, i uputstvom za telefon na srpskom. Garantujem da je na njemu sve u potpunosti ispravavno i da telefon radi. Telefon je sa Telenor mreze znači da ne može da primi niti jednu drugu garticu sem 063, 062, 069, prodajem ga jer mi trebaju pare. Telefon nema garanciju inače bih naveo da ima! Okačio sam dosta slika da vidite u kakvom je stanju telefon, nemoj te mi slati pitanja tipa koja je poslednja cena, jer ispod ove ni dinar neću da idem, ako ovakav telefon ne mogu prodati za ovu cifru onda ga neću ni prodavati.
Lično samo Sombor, ostalo šaljem AKS- kurirskom službom možemo se dogovoriti da vidite telefon pre neko platite kuriru.
Sve što vas zanima pitajte ! 85oo RSD !
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.