imam instaliran phpbb i (gle cuda) prepun je bugova, pa ga hocu prebaciti u smf. phpbb sam prebacio iz nuke modula preko nekog programa sa zvanicnog phpbb sajta.
naime, skinuo sam sa zvanicnog smf sajta phpbb2_to_smf.php, al kad ga prebacim u mojsajt.com/forums (tu mi je inst. smf, ime sajta ne pisem da ne bude spam ) pojavi se sledeca greska:
Parse error: parse error, unexpected $, expecting ')' in /home/pes5/public_html/forums/phpbb2_to_smf.php on line 781
trebao sam taj fajl da kopiram i u direktorijum gde mi je phpbb
inace kada sam to uradio stvorio se novi problem:
Sorry, the database connection information used in the specified installation of SMF cannot access the installation of phpBB2. This may either mean that the installation doesn't exist, or that the MySQL account used does not have permissions to access it.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!