IN < - Povezivanje auto klime na smartphone - >LO (1/1) :: Odgovori! |
Autor: not_guilty92 : |
Pozdrav ljudi. Ovako, radim u jednoj firmi gdje preradjujemo Mercedes Sprintere na VIP limuzine. Tezimo da idemo u korak sa vremenom kad je enterijer u pitanju. I mi naravno ugradjujemo i klime na ta vozila... Sad mene zanima da li postoji nacin da se telefonom povezem na tu ugradjenu klimu i samim tim kontrolisem istu preko smartfona? |
Autor: inicio : |
Ja na vikendici imam onaj gsm modul... On mi salje izvestaje...o temperaturi vlaznosti...moze sms da posaljes...a moze i telefonom da zovnes taj broj... Ne znam dal ti to pomaze... Da koristim ga za polivanje trave isto...da ne idem tamo... nego zovnem on ukljuci vodu i sledeci poziv iskljuci... |
Autor: not_guilty92 : |
Citat: inicio 22. Mar 2020, 19:57:03 Ja na vikendici imam onaj gsm modul... On mi salje izvestaje...o temperaturi vlaznosti...moze sms da posaljes...a moze i telefonom da zovnes taj broj... Ne znam dal ti to pomaze... Da koristim ga za polivanje trave isto...da ne idem tamo... nego zovnem on ukljuci vodu i sledeci poziv iskljuci... ne pije to vode kume Meni treba da se iz vozila, preko aplikacije, moze kontrolisati klima. Posto se radi o kombi vozilima, to znaci da se iz putnog prostora kontrolise. Jer je vozaceva kabina fizicki odvojena od prostora za putnike. Ugradjen je pregradni zid izmedju kabine i prostora nazad. |
Autor: inicio : |
Ja sam pomogo kolko sam mogo... A ti kontaktiraj mercedes... Pa nek ti naprave aplikaciju.... A dok se to ne desi...kupis taj modul...odseces zicku gde se pali klima...munes taj modul... I radi poso... Ajd uzdravlje...i nemoj da me zezas vise sa komplikovanim pitanjima... I nemoj da sedis na ladan beton... |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |