Pitao sam se,odakle ste vi ovaj burek napravili.Od isto nekog free hosting foruma pa ste kasnije skinuli oglas i stavili .com?
Ako jeste molim vas dajte mi link do toga free forum hostinga jer vas je forum PREMOCAN!A i ako napravim svoj forum kao vas nikada necu napustiti ovaj forum jer je extra.
Recite ako znate molim vas.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 16:08:48 od Johnny Danger »
Pitao sam se,odakle ste vi ovaj burek napravili.Od isto nekog free hosting foruma pa ste kasnije skinuli oglas i stavili .com?
Ako jeste molim vas dajte mi link do toga free forum hostinga jer vas je forum PREMOCAN!A i ako napravim svoj forum kao vas nikada necu napustiti ovaj forum jer je extra.
Recite ako znate molim vas.
Nije burek uvek bio ovakav, od nečeg se mora početi, i burek je bio mala zajednica nekad, i ponavljam potrebno je bilo evo 8 godina da se (zasluženo) dođe do onoga što jeste danas...
kao što tagu kaže
Citat
konkretan odgovor na tvoje pitanje su ipak top teme
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!